Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha előkerül egy bilincs az izgató jóbban, ha ti bilincselitek meg a pasit, vagy fordítva?
az az izgató, ha engem :D
de elárulom, hogy bár izginek tűnik a bilincs, nem valami praktikus :D jobb a kötél, vagy egy vékony sál.
Ha a férfi bilincsel meg engem. :)
30/N
A férfi engem! (L30)
Akár rendőr is lehet, csak ne zárjanak be túl sok időre.:)
A szürke 50 árnyalata óta szeretnek a nők megbilincselve lenni ;) :D
Amúgy jó kis móka:D de nálam oda - vissza játszik ;) :D
Tévedsz. A szürke ötven árnyalata játszik rá arra, hogy a nők szeretnek megbilincselve lenni.
Én nem tudom ezt annyira.. :D
De előtte fele Ennyi bilincselős / BDSM - es kérdés volt valljuk be ;)
Őszintén szólva, nekem az egyik ekszem felajánlotta, hogy bilincseljem meg, és domináskodjak felette. A bilincs nem vált be, maradtunk a kendőnél - gumiszalagnál... Akkor még sem itt, sem a tvben nem volt ez ekkora dobra verve. Sokan csinálták pedik akkor is gondolom.
Na ezek után, párszor én is ki voltam kötve. A mostani párommal is szoktunk ilyeneket ' játszani , néha jól esik az biztos:D
De napi szinten azért nem vonzana.
Ma már sajnos pasiban és nőben is sok a " divat szexelő "....
Ahelyett, hogy mindenki kitapasztalná, mi a jó neki, mit szeret. Ha pedig párja / alkalmija van ( össze szoknának ) és saját kultúrát alakítanának ki.
Csinálnak egy csomó mindent, mert azt hiszik hú de jó. Közben meg lehet, hogy egyikük sem élvezi.
Nem a kérdezőt kívánom oltani. :D ez az egyedi véleményem 15'- 16' - ról :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!