Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi jobban szereti a sz. Past a d. gasnal?
Szerintem az én pasim sokkal jobban szereti. Mások hogy vannak ezzel? Engem kicsit bánt.
Nem kérek privát uzit!
sz. Past a d. gasnal
Ez pont olyan mint egy orvosi lelet latin szovege.
egy jó szo.p,á,st szeretünk igen
de néha bele kell mártaniapu.n,ci.ba is az is jo
biztos jol csinálod neki azért kedveli ezt
remélem azért téged is kinyal jol
Szentimentálisan,
Orgazmushoz közeli esemény, mely
Pontosan leírva,
Általánosítható, hogy igen jobban.
Semmi nem változtat ezen a tényen manapság.
De persze a másik véglet ami,
Urológiai körökben is elfogadott, hogy
Genetikailag minden férfi
Általában jobban szeretik a
Sima közösülést. Pl én.
# 5 ! Nem Zoli vagy ?? :D
Egyébként embere válogatja ;)
Nekem volt olyan barátom, aki ' orál király" volt :D
De olyan is, aki " punci mániás,, :D szerintem az az ' igazi, ha mind kettőt bírjaaa :D
Én nem tudom, nem sok pasival voltam így nem tudok általánosítani azért kérdezem tőletek, hogy nálatok is így van e. Lányok, fiúk egyaránt irhatnak tapasztalatokat.
Onnan vettem észre, hogy ha úgy elkezdem és sokáig csinálom, amit persze hagy, nem vág hanyatt engem vagy valami, akkor már úgy is akar elmenni.szóval nagyon váltani nem váltunk ha rajta múlik.
én nem szeretem jobban, sem testileg, sem lelkileg nem ér fel a puncihoz, max izgatásra, vagy aktus befejezésére jó, de punci helyett nem...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!