Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi volt az eddigi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt az eddigi legextrémebb/külölegesebb eszköz/dolog amit onkielegitesre használtatok?

Figyelt kérdés
Pl.:sótartó,uborka,fésű,boros üveg,tejszinhabos flakon,pet palack,stbi

2017. ápr. 20. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#9-es :) rossz lány vagy, ezen besírtam. A rossz lányokat elfenekelik :) Férfi vagyok, de a mit az eddigi barátnőimt

l tudok, hát az elektromos fogkefétől a répáig igen széles volt a skála. Szóval nem értem a priviseket, a dezodorban mi a rossz?

2017. ápr. 20. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

pl. tusolófej

48/N

2017. ápr. 23. 08:37
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

23 lány. Hosszú a sor. Végtelen hosszú. Nagyon szeretek mindenféléket magamba dugdosni, illetve ráhúzni magam mindenféle izgalmas dolgokra. Hajkefem nyele volt a legelső dolog ami járt bennem.

Dezodor

Hajlakk

Borotvahab

Szerszámok nyele

Fogkefe (mindkét fele)

Üvegek sörös boros pezsgős

Pet palackok 0,2 0,5 1L 1,5L

Ubi réka banán padlizsán stb.

Válltókar, kézifék kar kamion válltókar

Ágy dísz oszlopa

És meg ki tudja mi 😀

2017. ápr. 23. 09:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Golyos dezodor,agy kar,ceruza,pluss teknos,volt egy uvegbol keszult jo nagy tojas alaku ovalis disztargyam azzal is nagyon jo volt csinalni,seprunyel,csutka
szept. 29. 05:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Es lemaradt a sajat ujjam🙂
szept. 29. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!