Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt az eddigi legextrémebb/külölegesebb eszköz/dolog amit onkielegitesre használtatok?
Figyelt kérdés
Pl.:sótartó,uborka,fésű,boros üveg,tejszinhabos flakon,pet palack,stbi2017. ápr. 20. 17:57
11/15 anonim válasza:
#9-es :) rossz lány vagy, ezen besírtam. A rossz lányokat elfenekelik :) Férfi vagyok, de a mit az eddigi barátnőimt
l tudok, hát az elektromos fogkefétől a répáig igen széles volt a skála. Szóval nem értem a priviseket, a dezodorban mi a rossz?
13/15 anonim válasza:
23 lány. Hosszú a sor. Végtelen hosszú. Nagyon szeretek mindenféléket magamba dugdosni, illetve ráhúzni magam mindenféle izgalmas dolgokra. Hajkefem nyele volt a legelső dolog ami járt bennem.
Dezodor
Hajlakk
Borotvahab
Szerszámok nyele
Fogkefe (mindkét fele)
Üvegek sörös boros pezsgős
Pet palackok 0,2 0,5 1L 1,5L
Ubi réka banán padlizsán stb.
Válltókar, kézifék kar kamion válltókar
Ágy dísz oszlopa
És meg ki tudja mi 😀
14/15 anonim válasza:
Golyos dezodor,agy kar,ceruza,pluss teknos,volt egy uvegbol keszult jo nagy tojas alaku ovalis disztargyam azzal is nagyon jo volt csinalni,seprunyel,csutka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!