Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízesített óvszert ajánlotok orális szexhez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lányok, Nők akik tudnak mélytorkozni, egy ferde pénisz mennyire befolyásolja a teljesítményetek, nehezebb azon vagy pont könnyebb? (Nem volt még benne részem és nagyon érdekel milyen de felmerült bennem, hogy az enyém talán nem is "alkalmas" erre) 22/F
Nagyon undorodik tőle, de nekem nagyon jól esne. Eddigi kalandjaim során volt pár csaj aki úgy levett, mint polcról az árut...:) Persze, az lenne a legtisztább ha megmondanám neki, de ti tudtok esetleg más taktikát h ő is akarja?
Szóval az a probléma, hogy nem szeretem a gumi szagát, ízét. Szex után,én elkényeztetném páromat, de olyan ordenáré gumi ízű és főleg szagú a farka, hogy képtelen vagyok rá. Ezért eszembe jutott, hogy együttlét után, ha leveszem róla az óvszert ami ízesített, akkor mit...
Ha pl. vennék egy epres óvszert, akkor eper illatú lenne a szex? Vagy orális szex esetén finom epres ízt érezne a barátnőm?
Ha orális szex van, azt szokták kotonnal is?
Aminek nincsen rettenetesen mű íze stb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!