Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ízesített óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ízesített óvszert ajánlotok orális szexhez?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami jó ízű és illatú, amit kellemesen lehet szopni. :) A sima guminak nem szeretem a szagát és az ízét sem.

2017. aug. 10. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Miért gumiban akarod az orális szexet? Egyébként a gyümölcsösöket tudnám ajánlani :) Sok félét lehet már kapni. Esetleg aminek szereted az illatát vagy ízét :)
2017. aug. 10. 01:28
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Ahogy ki veszem a szavaidból lány vagy. Úgy hogy én azt ajánlom neked ha jót akarsz a párodnak akkor ne huzz óvszert az orális szexhez.
2017. aug. 10. 03:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Orálhoz nem tudom miért szeretnél gumit, de a Lidlis guminak van 10es gyümölcsös kiszerelése. Több íz van benne, jó kísérletezni.
2017. aug. 10. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Undorító számomra az orális szex gumival. A síkosító miatt egyszerűen rossz érzés a számnak. És lehet ízesített, akkor is a gumi ízét és szagát érzem.
2017. aug. 10. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szappant, vizet, tusfürdőt, stb ajánlok!
2017. aug. 10. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
hűha, az meg hogy kivitelezhető?? a pasid nem fog örülni ennek.
2017. szept. 21. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Banánosat🤷‍♀️
2020. aug. 15. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Lányok, Nők akiknek megy a mélytorok?

Lányok, Nők akik tudnak mélytorkozni, egy ferde pénisz mennyire befolyásolja a teljesítményetek, nehezebb azon vagy pont könnyebb? (Nem volt még benne részem és nagyon érdekel milyen de felmerült bennem, hogy az enyém talán nem is "alkalmas" erre) 22/F

Hogyan vegyem rá a barátnőmet az orálra?

Nagyon undorodik tőle, de nekem nagyon jól esne. Eddigi kalandjaim során volt pár csaj aki úgy levett, mint polcról az árut...:) Persze, az lenne a legtisztább ha megmondanám neki, de ti tudtok esetleg más taktikát h ő is akarja?

Az ízesített óvszer hagy ízt maga után a péniszen?

Szóval az a probléma, hogy nem szeretem a gumi szagát, ízét. Szex után,én elkényeztetném páromat, de olyan ordenáré gumi ízű és főleg szagú a farka, hogy képtelen vagyok rá. Ezért eszembe jutott, hogy együttlét után, ha leveszem róla az óvszert ami ízesített, akkor mit...

Mire jók az ízesített óvszerek?

Ha pl. vennék egy epres óvszert, akkor eper illatú lenne a szex? Vagy orális szex esetén finom epres ízt érezne a barátnőm?

Mire jók az ízesített kotonok?

Ha orális szex van, azt szokták kotonnal is?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!