Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ritka az olyan lány,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ritka az olyan lány, akinek kifejezetten a kövér fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
Tapasztalat szerint igen, de ha van kevés is, jó lenne megtalálni :D
2019. febr. 21. 22:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet :D Igaz ez nincs rájuk írva
2019. márc. 5. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Bocsi, de soha nem feküdnék le kövér pasival. Max, ha rengeteget fizetnek érte.
2019. márc. 18. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

En még nem hallottam ilyet...

Nekem volt kövér pasim, de egy nyári séta után lehúztam a gatyáját, és olyan büdöset még nem éreztem, mint a hurkák alatt megbúvó farok szaga... meg azt mondta ne menjünk horror filmre mert ha nagyon megijed bármikor szívrohamot kaphat...

Ezek után én megutáltam a kövér pasikat,az elhanyagoltság és a betegségek emelt kockázata NEM vonzó.

2019. jún. 22. 19:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elég kevés, igen, ezért én is partnerkeresési gondokkal küzdök.. :/

23/F

2019. nov. 14. 03:26
 15/15 anonim válasza:

Kifejezetten az eseteim a kövér pasik. Nincs ezzel semmi gond, kinek ez kinek az.

Általában a nők az alsogatya modelleket szeretik, pedig a jó kinézetű srácok nagyon felszinesek tudnak lenni.

Írták előttem hogy budos volt az illető nyári séta utan. Hát nem tudom. Az én pasim 2x akkora mint én és finom illata van mindenhol illetve van vekony izzadós típus is.

Talán nem csak annyit kellene nézni egy embernél hogy hány kiló.

2022. máj. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!