Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazás után mennyire fáj a szüzesség elvesztése?
Sziasztok azt szeretném kérdezni, ha már magamat újaztam, akkor mennyire fájhat, az igazábóli első együttlét? (egy új, volt hogy gyorsan)
Illetve ultra thin lifestyles óvszert vettem.
Megfelelő lehet első alkalomra?
Ha esetleg a vége felé picit gyorsabb vagy durvább lenne a barátom, akkor is óvna. Tehat az h ultra thin ugyan olyan védelmet nyulthat mint az átlagos?
Köszönöm

válasza:Attól függ hány centis a barátodé, és mekkora az átmérője.
Lemértétek?

válasza:Hát kislány, az fájni fog. 😃😃
Patakzani fog a vér miközben visítasz mint egy vágós malac mikor ledöfik.
Takarózzátok alá, mert csúnya meló lesz.

válasza:Ha a barátod figyelmes akkor nem kellene fájnia
Nekem sem fájt az első mert turelmes volt a párom
Kapcsolódó kérdések:
19 éves szűz lány vagyok. Többször is lett volna alkalmam szexelni az adott párjaimmal, de mindig a megfelelő emberre vártam. Viszont mostanság annyira megnőtt a szexuális étvágyam, hogy konkrétan bármelyik barátommal lefeküdnék bármelyik pillanatban. Tudom, hogy ez...
A fiú átlag méret, a lány viszont szűkebb, mint az átlag. De 2 ujj azért simán befért 🙂
25 vagyok, soha nem randiztam, soha nem csókolóztam... Vagy ilyen csak férfiaknak létezik, hogy "prosti"?
Nem akarom, hogy ne jöjjön össze esetleg azért, mert fáj. A srác 40 éves, tapasztalt, figyelmes és kívánom őt. De mi van, ha fáj és emiatt nem sikerül? Legjobb barátom, szeretjük egymást, de nem lesz második alkalom, mert külföldre költözök. Azt akarom, hogy...
SZiasztok, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a legkevésbé fájdalmas póz a szüzesség elvesztéséhez, amelyiknél leginkább kényelmesen tudjuk magunkat érezni? Privát üzeneteket nem kérek köszönöm, maximum olyat, aki elszeretné mesélni a tapasztalatait, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!