Mi a címe az animének?
Figyelt kérdés
Keresek egy régebbi animét, nem tudom biztosra, de szerintem 2005-2015 közötti lehet, 12-13 részesre emlékszem, nem lezárt anime, csak szimplán nem készült azóta második évad
a sztori az volt, már ha jól emlékszem, hogy egy srác a nővérével lakik, akik talán valami féle kincs vadász, és hozzájuk kerül valami ereklye, vagy tojás vagy valami, ez már nem tiszta, a lényeg amitől ki tűnt az anime, hogy az előbb említett tárgytól egy fiatal sárga hajú lány kerül a főhős sráchoz, ők viselik gondját, és kiderül hogy a lány sárkány képességekkel rendelkezik, az anime vége felé feltűnt egy másik srác ilyen sárkány képességekkel, talán ő volt a gonosz
sajnos csak ennyire emlékszem
tegnap 19:19
1/3 A kérdező kommentje:
bocs nem írtam, de ez nem fantasy világban játszódó anime, hanem a modern, mi világunkban játszódik
tegnap 19:20
3/3 A kérdező kommentje:
köszi ezaz, mangájára lettem volna kiváncsi, de látom lightnovelből van :/
tegnap 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!