Kakegurui anime sorozat nincs fent netflixen csak a kakegurui XX meg a Twins?
A Gemini győzköd róla, hogy fent van a netflixen az első is és hogy a magyar netflixen is, mert ugyanazoknál van a joga az első évadnak és az XX-nek. De én nem tudok a 2019-es évadról a 2017-esre váltani, igaz a cím simán kakegurui, viszont a részek címei alapján ez a XX.
Valaki érti ezt?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kedvencem a Kakegurui, és Junji ito horror meséi. De a Kommi nem tudd kommunikálni, a BNA, és a jakuza főnökből háztartásbeli férj is jó. Ismertek hasonlókat? Főként a horror/thiller/vagy vígjáték, és romantikus animék érdekelnek. Azt nem szeretem amiben túl sokat...
Mi a véleményetek a Kakeguruiról?
Fogadásom van a nővéremmel ezzel kapcsolatban. A fogadás az, hogy a megjelölt lap, nem a tarotkártya a Joker/Bolond. Erre fogadtam én. A nővérem arra fogadott, hogy az lesz a Joker/Bolond. A tét az, hogy ha az a kártya lesz a Joker/Bolond akkor én veszek neki egy doboz...
Én imádom a csajt!F
Hali mindenki tud valaki hasonló animet mint a kakegurui szereplők tekintetében? Az sem probléma, ha az anime nem szerencse játékról szól,a lényeg hogy legyen tele őrült szereplőkel, akik igazán szórakoztatóak, előny ha nöi karakterek, köszi szépen.
Az animéből keresem azokat a részeketa két évadból amiken ezekaszereplők játszanak, vagy kap nagyobb hangsúlyta szereplésük: Ibara Obami Kaede Manyuda Nobuya SERA Aoi MIBUOMI Köszi ha segítesz!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!