Az attack on titan OVA videó-ja miről szol?
Én raw verziót néztem, mondjuk sok nyelven van már feliratosan is.
♦Lényege:
Az egész pár évvel azelőtt játszódik, hogy Eren csatlakozott volna a Felderítő Egységhez (Chosa Heda).
A cím jelentése ami az "Ilse no Techou" annyit jelent, hogy Ilse jegyzetfüzete (nem, nem az angol címből tudom).
Tehát: Hanji egy régebbi Felderítős jegyzetfüzetét olvassa, ami a következőt írja le/mutatja be:
Ilse egy küldetés során, látva, hogy társait megették, levetette felszerelését és az erdőbe menekült egy füzettel és egy tollal. Kikövetkeztethető, hogy miközben futott, arról írt a füzetbe, hogy "a küldetés elbukott, az erdőbe kényszerültem futni felszerelésem nélkül" vagy valami hasonlót. Hosszas futást követően azonban egy óriással találkozott. Nem ette meg, hanem 'Ymir-sama'-nak hívta Ilse-t, mivelhogy azt hitte, hogy ő Ymir. Azonban Ilse ordibálni kezdett az óriással, az pedig bár megpróbálta magát visszatartani, lány után kapott aki futásnak eredt, azonban pár méter után elkapta. Ilse még akkor is írt a füzetbe, mikor már a fejét az óriás foga között érezte....majd leharapta. Az óriás 'rájőve', hogy megölte az embert, nem ette meg, hanem fej nélküli testét egy fa odvába tette.
A Rivaille osztag pár év múlva megtalálta az Ilse-t megölő óriást, aki után természetesen a megszállott Hanji eredt. Az óriás majdnem Olou-val (Arou) is végzett, azonban Rivaille még előtte végzett az óriással. Látni lehetett, hogy Olou akkoriban eléggé félős volt és 'nyafogós', tehát valóban a későbbiekben kezdte majmolni a hadnagyát. Megtalálták a jegyzetfüzetet, Petra pedig észrevette a fa odvában 'ülő' Ilse testét.
Lényegében ennyiről szól az egész, remélem érthetően leírtam. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!