Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A, , Wolf's rain" című anime-n...

A, , Wolf's rain" című anime-nek most néztem meg az utolsó részét, és nem igazán értem. Valaki adna felvilágosítást?

Figyelt kérdés

2014. máj. 8. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Mit nem értesz benne?? (Bár már régen láttam, de megpróbálok válaszolni.)
2014. máj. 9. 18:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt amikor újjászületik a világ és megint mindenki él... ott MI VAN?
2014. máj. 10. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kibáék emberként születtek újjá, Cheza, pedig igazi virágként. Nagyjából ez a lényeg, de itt hosszabban le van írva a vége:

[link]

2014. máj. 10. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt, a videó alatt is van egy-két értelmezés a végére.

[link]

isengrad hozzászólása:

"Köszönöm a feltöltést!

Nagyon szuper anime!

SPOILER (és a saját értelmezésem! :))!!

Én a végét úgy értelmeztem, hogy miután mindenki meghalt, utoljára Kiba rájön, hogy hiába keresi a végtelenségig, nincsen Paradicsom (vagyis nem olyan értelemben, ahogy ő gondolta). Cheeza még korábban mondta, hogy a világ elpusztul de újjáéled. Végül már megnyilt volna épp a tökéletes új világ a "Paradicsom" de odakerült befagyva a gonosz farkas Darcia szeme, ami beszennyezett pár dolgot, virágot és a tót, és igy jutottunk el a mi világunkba ahol mi most vagyunk.

Ahol gonoszság és jóság van egyszerre!

(Darcia a gonoszságot vitte volna csak át, Kiba csak a jóságot)

Kiba újra elkezdte keresni Cheezát, ezért is mutatták azt a virágot, és elkezdett szaladni utána.

C. mondta, hogy majd keresse meg és újra együtt lehetnek, és lehet akkor jön el a tökéletes világ!"

touma hozzászólása:

"Nagyon szépen köszönöm!! :)) Jó anime, tetszett :)

Isengrad:

Én is így értelmeztem, hogy a végén eljutnak a Paradicsomba, de Darcia szeme beszennyezi azt. Emiatt lett ilyen a világ. És ugye, itt mindenki él, ugyanaz Kiba célja, Chezát keresi. Mint egy végtelen körforgás :)

Az az érdekes, hogy 4ükön kívül nem követi egyik farkas sem Cheza illatát. Jó, ez lehet azért, mert ők 4en a főszereplők, de ha ez egy körforgás, akkor egyik farkas sem töltött el annyi időt Chezával, mint ők, tehát, nem is tudják pontosan mi ő. Huhh, ezígy egy kicsit zavaros lett xD

Még egyszer köszönöm, szuper volt! :))"

2014. máj. 10. 18:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a kommentet láttam amikor megnéztem az utolsót, de hogy éledhetett újra mindenki?
2014. máj. 13. 10:11
 6/7 Mopsz22 válasza:
Hát én sem értettem annyira.De aztán utána olvastam egy kicsit és megnéztem újra az utolsó részt.Bár mer egy kicsit megnyílt a kép nekem is de azt nem értem hogy most akkor farkasok?
2016. jan. 31. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem direkt hagyták a végén nyitva a dolgot, hogy ne lehessen eldönteni, hogy farkasok-e vagy sem.

Az egész sorozat alatt pl. nem látjuk a farkasokat olyan helyzetben, amire ne lennének képesek farkasok. Nem használnak fegyvert, nem veszik el az emberek puskáját, nem vezetnek autót, stb. A végén pedig pl. Tsume motoron ül, ráadásul mindegyikük ruháján van némi változás (Tsume: bukósisak, Hige: valami esőkabát, vagy dzseki, Toboe: totál más ruházat az eddigiekhez képest). Egyedül Kiba néz ki úgy, mint előtte. Akár az is egy lehetséges értelmezés, hogy a végén Darcia ugye elmondta Kibának, hogy a többiek kvázi csak jöttek vele, de csak egyedül léphet a Paradicsomba. SZóval lehet, hogy a következő életben már csak ő volt farkas, hogy vele történjen meg újra ez az egész.

2021. febr. 13. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!