Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Keresek egy animét/mangát,...

Keresek egy animét/mangát, aminek a címére sajnos már nem emlékszem, valaki felismeri?

Figyelt kérdés
A történetből annyi maradt meg, hogy egy harcosról szól, aki legyőzött egy gonosz királyt, a lányát magával vitte a földre és együtt járnak egy olyan iskolába ahol küzdeni tanulnak. Persze közben sok gonosszal kell megküzdeniük és a lánynak is be kell illeszkedni úgy, hogy a harcos húgának adja ki magát. Tudom, hogy nem sok minden, de bármilyen tippet örömmel fogadok.

2017. jan. 26. 21:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Hagure Yuusha no Aesthetica?
2017. jan. 26. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Van egy film (sajnos sok mindenre nem emlékszem belőle) Régen, kb 15 éve vetítették a Hallmarkon vagy az Hbo-n. Címét tudná valaki?

Szóval, egy festmény kap benne funkcionális szerepet. Régi kortól meséli el, hogy kik voltak a gazdái. Azoknak az életkörülményeit, tragédiáit eleveníti fel.

Egy durvább thriller szerű filmet keresnék. Sajnos már nagyon régen láttam és nem emlékszem túl sok mindenre de szeretném megtalálni?

A filmben a főszereplő csaj megismer egy fiút aki bevezetia szexuális dolgokba.Emlékszem van egy rész ahol a hullám vasúton ujjaza a csajt a srác, meg van egy olyan amikor rájön h a fiú mégsem olyan cuki mert látja a legjobb barátnőjét pucéran kikötve egy székhez. a...

Meg tudnátok mondani az Animációs film cimét Sajnos már nem emlékszem-többi?! Lent

Szóval az a lények hogy a gyerek meghal az elején és az apja épit belőle egy robotot meg aztán lesznek barátai,de ez egy gyerekről szól aki robot és a végén asszem haragszik a robotra az apja,sajnos semmilyen névre nem emlékszem,Aki meg tudja mondani annak ezer köszönet :)

Melyik ez a film? Sajnos nem emlékszem rá

Volt egy nő akit a férje vert. Aztán terhes lett és a orvosnője szabadságra ment és egy pasi helyettesítette. A csaj imádott pitét sütni. Aztán az orvossal közelebb kerültek egymáshoz és minden vizsgálaton csókolóztak meg mit tudom én miket csináltak. Aztán a csaj és...

Keresek egy filmet sajnos a címére nem emlékszem?

Amire emlékszem : Pár fiatal egy narancssárga egyterűvel elindul valahova télen eltévednek a hóviharban elütnek egy szarvast is egy faházban kötnek ki az erdőben ahol holttestet találnak . A ház garázsában egy sötét színű Land Rover áll , Később valami öltönyös figura...

Mi ennek a filmnek a címe? Sajnos alig emlékszem valamire.

Viszonylag az elején egy csaló pár (férfi, nő, szeretők) úgy jelennek meg egy családnál, hogy a férfi magánnyomozónak adja ki magát, aki megtalálta a lányukat. Ki akarják fosztani a családot. Úgy emlékszem, hogy a családban leginkább a fiú gyanakszik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!