Code Geass vagy Psycho pass? ☺☺
Nekem a Code Geass jobban bejött.
Az utóbbi pedig szerintem egy kicsit túlértékelt.
Szerintem egyáltalán nem egy súlycsoportban mozognak és valószínűleg sehol se találsz olyan oldalt, ahol a Psycho Passnak jobb lenne az értékelése.
Személy szerint mindkettőt kedvelem, de a Psycho Pass mind történetvezetésben, mind karakterek minősége tekintetében is messze el marad a Code Geass mögött.
Illetve Psyscho Passnak van egy erősen női célközönséget célzó vonala a rengeteg bishi karakterrel és női főszereplővel.
9: Hát ízlések és pofonok, de azért elég szomorú, ha a számodra ez maradt meg a code geass-ból. Különösen, hogy a két évad 50 része alatt összesen 2 fanservice rész volt és majdnem az összes kép, amit linkeltél ezekből van összeollózva.
A PP-ről meg annyit, hogy nem véletlenül csak 11-részes a 2. évada és nem beszél róla senki se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!