Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek nyitva van hétközb...

Szerintetek nyitva van hétközben a Városligeti Műjégpálya, vagy ez most, hogy van? A vírushelyzet miatt kérdezem.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.

2020. dec. 11. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:
61%
Nincs nyitva.
2020. dec. 12. 07:31
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Nyitva van
2020. dec. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Ilyenkor mi a teendő?

Júniusban végeztem a sulival, megszűnt a TB-m, júliusban voltam is a kormányablakban érdeklődni mikortól és hogyan tudnám fizetni. Akkor azt mondták, hogy mivel novemberi születésű vagyok addig a hónapig még finanszírozva van a TB-m, plusz 60 (vagy 90, sajnos nem...

Mi lesz azokkal az általános iskolás gyerekekkel, akiket kikértek a vírushelyzet miatt, ám nem részesülnek online oktatásban, mindet osztályismétlésre kötelezik?

Környezetünkben egyre több általános iskolás gyerek maradt otthon, annak ellenére, hogy nincs biztosítva számura online oktatás. Elvileg vizsgázva kell számot adniuk a tudásukról, ha nem sikerült évet kell ismételniük. De ilyen sok gyerek esetében is így lesz, mind...

A cinema cityben lehet készpénzzel fizetni?

A cinema city honlapján irták, hogy bankkártyával kell fizetni. Ez tényleg igaz vagy nem kötelező?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!