Újszásziak! Milyen Sodival egy városban élni? Van híre a településen?

válasza:Szuper. Egesz mas a hangulat igy, hogy o is itt el.
Egyebkent ki a fene o?

válasza:És ki nem kaksizza le őt? Még wikipédia szócikk is van róla. Alighanem ő maga rakta össze. Ha én modi lennék ott, törölném.
Ő egy senki, egy nulla. És most ájulj el kispajtás! Baráti társaságomhoz (!) több valódi híresség tartozik. Pl. színészek, énekesek. Nem, nem Szeged-felsőtanya színjátszóköréből. Ugyanolyan büdöset pukiznak, mint te vagy én.
További kérdések:
21 vagyok és szivesen buliznék olyanokkal akiket nem zavar hogy nem iszom sajnos a haverjaim nem bulizosak szoval örülnék ha lenne valaki akivel eljárhatnék
Nemrég a metron láttam hogy nagyon nézéget egy lány gondoltam biztos tetszek neki mikor leszált én is leszáltam oda mentem hozzá megböktem a vállat és megkérdeztem lenne e kedve valamikor randizni erre nagyon elpirult azt mondta bocsi nem és elszaladt
Ritkán elszoktam menni és most látom hogy bezárt és szivesen elmennék egy hasonlo helyre
Mennyire nézik?
Tudnátok valamit ebben a témában segíteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!