Tapasztalat " Kink Budapest" altal rendezett bulikrol?
Itt mi tortenik?
Kikotozott pasik, csajok vannak ott?

A Turbinában szokott lenni ilyen, tavaly voltam, elvileg van dress code, de sokan nem tartották be, zavart is, hogy amíg én kitettem, amit ki lehetett, és mások is megjeelntek a megfelelő öltözékben, voltak melegítős, dzsekis-pólós, kb felöltözött emberek is. Ezek csak azért jöttek, hogy nézzék a csupasz fenekem meg a mellem a hálós felsőben, gondolom, inkább a szervezők szégyene, hogy mindenkit beengedtek, és nem votl túl komoly az ellenőrzés.
Konkrétabb fétispartikat a Ministry of Freedom tart szombatonként, illetve kb negyedévente van egy naaagy Freedom Fetish party, meg évente egyszer Luxuria party, az a legnagyobb. Utóbbi helyeken már nemcsak tánc meg kink öltözék van, hanem felnőtt játszótér is, igen, jól gondolod, ahol lehet szexelni, vagy bdsm dolgokat művelni, próbálni.

Ezzel nincs bajom, elfogado ember vagyok, ha meg szeretni akarjak egymast kedves egeszsegukre :)
Ami foglalkoztat még hogy atoltozesi lehetoseg az hogy van megoldva ? Nyilvan nem a szegyellosok fellegvara maga az egesz tematika, rajtam nem fog mulni ha kell en megoldom mindenki szeme lattara de illedelmesebnek tartom az oltozot.

Na igen, a decemberi turbinas partyn nem volt oltozo. Aki nem eleve cuccban ment, mintben, ott vette at mindenki szeme lattara.
A fetisbulis helyeken szokott oltozo lenni.
Ruhatar pedig mindenhol.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!