Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tapasztalat " Kink Budapest"...

Tapasztalat " Kink Budapest" altal rendezett bulikrol?

Figyelt kérdés
Kezdi felkelteni az erdeklodesemet az efele partyk, a techno buli es a " nem atlagos " oltozkodes hazasitasa tetszetos. Tudtok tapasztalatokat megosztani, tanacsot adni vagy javasolni hasonlo temaju bulikat?

febr. 7. 23:30
 1/7 anonim válasza:
0%

Itt mi tortenik?

Kikotozott pasik, csajok vannak ott?

febr. 7. 23:38
 2/7 anonim válasza:
0%
Budafuckinpest judapest
febr. 8. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A Turbinában szokott lenni ilyen, tavaly voltam, elvileg van dress code, de sokan nem tartották be, zavart is, hogy amíg én kitettem, amit ki lehetett, és mások is megjeelntek a megfelelő öltözékben, voltak melegítős, dzsekis-pólós, kb felöltözött emberek is. Ezek csak azért jöttek, hogy nézzék a csupasz fenekem meg a mellem a hálós felsőben, gondolom, inkább a szervezők szégyene, hogy mindenkit beengedtek, és nem votl túl komoly az ellenőrzés.

Konkrétabb fétispartikat a Ministry of Freedom tart szombatonként, illetve kb negyedévente van egy naaagy Freedom Fetish party, meg évente egyszer Luxuria party, az a legnagyobb. Utóbbi helyeken már nemcsak tánc meg kink öltözék van, hanem felnőtt játszótér is, igen, jól gondolod, ahol lehet szexelni, vagy bdsm dolgokat művelni, próbálni.

márc. 4. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as a korrekt valaszt, mindenkep megfogom nezni az altalad javasoltakat is, kezdesnek szerintem a kink fele partyt fogom megnezni milyen a hangulat, tarsasag, maga a buli resze is vonz.
márc. 4. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem rossz, és még érdemes tudni, hogy sok a vendégek között a meleg/leszbikus. Szóval nem kell meglepődni együtt táncolásokon, smárolásokon, ja meg a Turbinában egy mosdó van és kész, nemtől független, szokás mondani, hogy itt ilyenek nincsenek, emberek vannak és csókolom. Csak hogy ne lepődj meg, ha azt látod, hogy kijön egy fiú a fülkéből, és bemegy egy lány utána, de akkor se, ha két láb helyett négyet számolsz egy fülke aljában ;)
márc. 5. 00:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Ezzel nincs bajom, elfogado ember vagyok, ha meg szeretni akarjak egymast kedves egeszsegukre :)

Ami foglalkoztat még hogy atoltozesi lehetoseg az hogy van megoldva ? Nyilvan nem a szegyellosok fellegvara maga az egesz tematika, rajtam nem fog mulni ha kell en megoldom mindenki szeme lattara de illedelmesebnek tartom az oltozot.

márc. 6. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, a decemberi turbinas partyn nem volt oltozo. Aki nem eleve cuccban ment, mintben, ott vette at mindenki szeme lattara.

A fetisbulis helyeken szokott oltozo lenni.

Ruhatar pedig mindenhol.

márc. 8. 04:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!