Wicked: A thank goodness című számban mikor Glinda elkezd énekelni azután hogy fiyero elment, ez történik?
Glinda elkezd énekelni. azt vettem észre hogy mintha minden "slow motionben" menne tovább. az arany konfetti lassabban hullik, mindenki csöndben van és csak Glinda énekel. Amikor odaér hogy "when you dreams come true" a tömeg elkezd énekelni, mindenki mozog és a konfetti is hullni kezd.
Ez mind azt akarja szimbolizálni, hogy itt Glinda magában gondolkodik, és ezeket a szövegeket Oz népe igazából nem hallja? Nekem ezt sugallja mind a film mind a broadway verzió, de nektek mi a véleményetek, gondolataitok?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Sziasztok! 24 éves fiú (vagy férfi, ahogy tetszik) vagyok, Budapesten lakom. Én alapvetően a HardTechno műfaj kedvelője vagyok, azon belül is inkább az Industrial Techno felé húz a szívem, amolyan "Minél durvább atmoszférája, hangulata van a zenének, annál...
Sziasztok! Ti mit tennétek, ha a Lutri játékon 3. Nap lenne 200 000 forint nyereményetek, kivennétek, mivel az már biztos, vagy jatszanátok tovább, hátha utolsó napon nyertek 7,5 milliót?
Illetve ami még érdekel hogy hány évesen nem ciki már kicsit kiöltözni, magassarkú, smink satöbbi dolog :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!