Színházban első sorban ülni jó?
Sem színházban, sem a Zeneakadémián nem jó sehol sem ülni, mert a nézőtér tele van göthös, köhögő, krákogó, tüsszögő, pusmogó emberekkel.
Ha majd karhatalommal kivezettetik ezeket az antiszociális elemeket, akkor majd én is elmegyek színházba.
Ez igazán építő jellegű hozzászólás volt és valóban válasz az én kérdésemre, köszönöm... -_- Sajnos, ha emberek közé megyünk, akkor el kell tudni viselni a másikat... Igen, elismerem, hogy vannak akik nem tudnak a hely szellemének megfelelően, odaillően viselkedni, de ezt el kell tudni viselni, ki kell tudni zárni. Saját magatartásunkkal mutathatunk példát, formálhatjuk a környezetet, akármennyire is rózsaszín elképzelésnek tűnhet ez.
Ilyen hozzáállással viszont csak otthon, a TV előtt fog tudni "kulturálódni".
Már elnézést kívánok, de Te sem a kultúra lényegével foglalkozol, hanem, hogy megfájdul-e a nyakad vagy nem.
Én még tapintatosan válaszoltam, mert a sok színházjáró sznobot nem is említettem.
Egyébként az első sor előnye, hogy nem kell távcső, és ha győzike van a színpadon, könnyebb a bugyit feldobni.
Kérdésem: A jegyárlistán hol áll az első sor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!