Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol vegyek cosplayt?

Hol vegyek cosplayt?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd venni cosplayt ehez szeretnék segítséget kérni. Sok oldalon árulnak de nem tudom melyik lenne igazán jó. Ha lehet utánvéttel szeretném.

2014. máj. 16. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok magyar oldalon? Mert utánvéttel nem fogsz külföldről rendelni...
2014. máj. 16. 20:54
 2/7 anonim válasza:
az igazi cosplayerek maguk varrjak a ruhat csak ugy megsugom
2014. máj. 17. 10:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem mondod? ._. Nem véleményt kértem hanem segítséget
2014. máj. 17. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gond ha valaki veszi a cosplay-ét. Cosplay-t készíteni egy hihetetlenül időigényes, drága és nehéz feladat. Aki csak be szeretne öltözni egy karakternek és egy kicsit szórakozni miért ne vásárolhatná a cosplay-ét.

Viszont sajnos olyan oldalról nem tudok ahol utánvétellel lehetne venni. A legtöbben ebay-ről vásárolnak, vagy egy varrőnőt megbíznak.

Esetleg nézz körül facebook-on. Elég sok oldal van, ami cosplay adás-vétellel foglalkozik. Hátha pont találsz az egyiken olyat, ami neked kell.

2014. máj. 17. 16:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Viszont ha nem tudok utánvéttel venni tudnál olyan oldalt mondani ami megbizható? :)
2014. máj. 17. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos megbízhatóságot nem tudok garantálni. Én már vettem parókát ebayről és amazonról is. Ha ezek mellett döntenél fontos, hogy figyeld az eladó értékelését, és, hogy hányan vásároltak már tőle. Ha már sokan vettek tőle és 100% közeli az értékelése, akkor valószínűleg rendben van. De mindig benne van, hogy a postán elveszik a csomag. Ha sokáig nem jön meg fel kell venni az eladóval a kapcsolatot. Nekem eddig minden megjött. Interneten általában paypal-al biztonságos fizetni. És továbbra is ajánlom a facebook csoportokat. Például a magyar cosplay csoport vagy az I <3 cosplayers csoport. Ezekben a csoportokban biztos többen rendeltek már internetről cosplay-t, lehet ismernek magyar oldalakat is, és szerintem szívesen válaszolnak ha kérdezel. Illetve annak a csoportnak a nevét nem tudom, de van egy ahol konkrétan cosplayeket lehet egymástól venni. De ha rákeresel biztos meglesz :) 4-es voltam
2014. máj. 18. 22:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, utánna fogok nézni. Köszi a sok segítséget :)
2014. máj. 20. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!