Közületek hányan mennek minden héten bulizni? Ki milyen rendszerességgel jár zenés, táncos szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
Vagy mindenki csak otthon ül?2014. dec. 4. 13:24
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Én havi kb. 2-3x járok el bulizni. Sajna nincs a közelben értelmes hely ezért sokat kell utazni és + nem vagyok teli, hogy minden hétvégén 10k kidobjak...
Ha lehetne minden este buliznék am, de így nem tudok...
2/2 A kérdező kommentje:
Értem! És hova szoktál járni?
2014. dec. 4. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Két bal lábas táncos?
Nem tudok táncolni.. esküvőre vagyok hivatalos és még a csárdásban is összeakad a lábam. Valami gyors tipp?
Milyen táncos szórakozóhelyeket ismertek?
Lehetőleg férfi-nő tánc legyen vagy olyan ahol a férfiak felkérik a nőket. (Szóval nem a "diszkótánc kategóriára gondolok)Nem hátrány, ha fiatalos a közeg... (Vannak még ilyen bulihelyek egyáltalán?)
Budapesten hol lehet guitar herot vagy táncos lépegetős játékautómatán játszani?
legénybúcsúhoz kellene
Budapesten hol vannak igényes discók vagy más táncos szórakozóhelyek?
Ahol nincs drog, balhé és biztonságos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!