Ozora fesztivál?
17 vagyok és idén megyek először fesztiválozni. Ez lenne életem első fesztiválja (augusztus közepén még sziget).
Ez tényleg más mint pl a sound vagy sziget? Hogyan kell ide felöltözni,viselkedni?:D tényleg furi emberek vannak ott?
A barátommal mennék,aki idősebb és az ő barátaival ,viszont anya nem túl lelkes:D pedig egy jó gimiben vagyok kitűnő.
Szóval mit kell erről az egész ozoráról tudni?
Köszönöm a segítséget!
Az Ozora az nem egy Sziget vagy Sound vagy satöbbi. Csak a nevében ugyanúgy fesztivál. Ott nem néznek le, ha nem vagy drága, csinos ruhákban, azt csinálsz amit akarsz, sokkal szabadabbak. Nagyon sokan járnak oda csak a feeling miatt. Persze nagyon sok mindenkinél találnak füvet meg hasonlókat, hiszen ez azzal a társadalmi réteggel jár, akik az Ozorát látogatják. Bunkók meg mindenhol akadnak.
Ha neked "furi" az ,aki szabadszellemű, akkor ne menj oda, mert mindenki furi. Öltözni.. ha nem akarsz kilógni, akkor ne vidd túlzásba, földszínek, laza ruhák, sok minta. Nézz képeket és videókat, hogy tudd, mire számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!