Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 18. -adik szülinapi ajándék...

18. -adik szülinapi ajándék ötletek?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom mit kèrhetnèk. Van telefonom, laptopom, sok könyvem,ruhàm,cipőm,èkszerek..

Szeretem a törit, az angolt

Zenèt, Lady Gagát nagyon..

Nyitott vagyok ès minden èrdekel, minden újat kipróbálnèk, szórakozóhelyre is járok.

Szeretek sportolni, règen otthonülős voltam de sokat vàltoztam.

Szeretnèk pár ötletet kapni, Ti miket kaptatok ami szuper ès felejthetetlen volt a 18.-adik szülinapotokon

Tárgy vagy kimozdulós

Bármi

Mindent meghallgatok, kivève az egyhangú unalmas ès sèrtő hozzàszólàsokat. Köszi :)

#lány #meglepetés #felnőtt #18-adik szülinap #Ajàndèkok
2016. júl. 3. 19:19
 1/2 Emma555 ***** válasza:
Én imádok olvasni úgy hogy könyvet vagy hasonlót. De mivel azt mondtad szeretsz sportolni egy nagy családi paintballra szavazok.
2016. júl. 4. 23:05
 2/2 anonim válasza:
laptopot, egy repülőjegyet valahova nyaralni, jogositványt csinálni de ugy hogy a szüleid fizetik, új bútorokat a szobádba, pénzt
2016. júl. 5. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!