Tudtok nekem 30+-os szórakozóhelyet mondani Budapesten?
Figyelt kérdés
34 vagyok, semmi kirívót nem keresek, csak ismerkednék valahol és szórakozni a barátnőimmel.2016. júl. 5. 02:48
1/3 A kérdező kommentje:
Koszi a rendkivul "ertelmes" hozzaszolast elso....!
2016. júl. 5. 03:25
2/3 runner92 válasza:
Tudok! :) Budapest- Ó utca 51. Kazán Mulató.
Jártam már ott, színvonalas kiszolgálás, jól szituált vendégkör. Érdemes megnézni ;)
3/3 anonim válasza:
Nagyon jó kis marketingstratégia a Kazán részéről, hogy mostanában minden kérdésre ez a válasz, de attól még ez egy mulatós kocsma, ami szerintem (remélem) a többségnek azért nem a zsánere.
A kérdésre válaszolva: talán a Morrison's Opera (nem a 2 és még véletlenül sem a Liget) és az Anker't szól kifejezetten ilyen közönségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!