Sérült tűzijáték pálca esetén mi a teendő?
Most vettem észre, hogy maradt a szekrénybe szilveszterről egy tűzijáték ami hosszú pálcávál rendelkezik és a szekrénybe eltört és tudom annak a pálcának jelentős szerepe van a tűzijáték egyenes utvonalanak megtartásához mármint hogy felmenjen, de az lenne a kérdésem , hogy esetleg el lehet e még lőni az ilyet ? Vagy inkább hadjam?
(Egész évben felhasználtó termékről beszélünk tehát nem kérem a csak szilveszterkor című válaszokat meg az állatokat zavarják mert nem mondtam egy szóval se mikor szeretném és hol fellőni)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én a kövelkezőt tenném.
Keresel egy 0,5 literes petpalackot.Ezt út mentén vagy nyilvános kukákban is találhatsz.A rakétárol leszeded a pálcikát.Az üveget megtöltöd benzinnel és spárgával vagy madzaggal rákötöd a rakétát.Ezután elviszed egy ersős részre és elnyomod.
Én ezt tenném a helyedben mert marha jó! Olyan filmes robbanást fogsz látni mint a k élet! AZ A RAKÉTA CSAK IS ERRE VÁR! ÉS TE IS HOGY LÁSS EGY ILYET.MERT KIHAGYHATATLAN!!!!!!!!
Szigetelőszalag. Simán tákold össze, aztán jó'vanazúgy!
Teljesen mindegy neki, csak a súlya meglegyen, meg stabilan tartsa. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!