Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az a bedrock a minecraft-ban?

Mi az a bedrock a minecraft-ban?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak azért van hogy megkeresítse az életed, mert nehéz kiszedni. amúgy asszem a tnt hez is van valami köze...
2011. szept. 30. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
értsd: azzal robbansd ki ^^
2011. szept. 30. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Bedrocknak? Dehogyis! Nehogy kiszedd azt a sz*rt! A Bedrock a pálya allja, egy határ, amit ha kiszedsz, kijutsz a Void-ba, ahol nincs semmi. Nagy kékség, és ha kiesel semmi nincs csak meghalsz.
2011. szept. 30. 21:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Ki lehet szedni?
2011. szept. 30. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Ki, azt nem tudom hogyan, de kilehet. Lehet mod kell hozzá..
2011. szept. 30. 22:01
 6/9 A kérdező kommentje:
OKÉ
2011. szept. 30. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
nem lehet sehogy csak móddal azzal ne épits mert ha elnyomod akkor ugymarad a tnt-se viszi ki 100 se én kipróbáltam csak lett egy nagy luk a földbe! :D
2011. szept. 30. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Bed=ágy Rock=szikla Bedrock="ágyazatkő"

Ezt nem lehet semmivel kiszedni, se gyémánt csákánnyal, se TNT-vel, csak csalással.Ha netalántán találsz egy lyukat a bedrockon, mert van hogy a pálya generáló besül és hagy egy-két blocknyi lyukat, akkor ne ugorj le, mert kb 10 mp alatt meghalsz.

Ahogy leírták előttem, ez a pálya alja. Ha elmész a netherbe, akkor pedig ez a pálya teteje. Persze ha csalással szétvered, akkor egyik helyről nem juthatsz a másikba át. Építeni esetleg akkor szabad belőle ha admin vagy mod vagy egy szerveren, és esetleg börtönt építetek, guyanis onnan lehetetlen megszökni.

2011. szept. 30. 23:36
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. okt. 1. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!