Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Subway Surfer (LONDON) játék...

Subway Surfer (LONDON) játék kapcsán?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy tudna e nekem ajánlani valaki olyan programot vagy videót amivel tudnék ebben a játékban ingyen aranyat szerezni vagyis csalni szeretnék. Nem régiben újra kellett telepíteni a telefonomat és minden mentésem elveszett és szeretném visszaállítani de eddig csak olyan videót láttam amit én nem tudom megcsinálni mert valami hülye kis ikonra kattingatnak játék közben de nekem olyat nem jelenít meg a telefon.

2013. dec. 9. 19:57
 1/2 anonim válasza:
Szia én csak egy olyan klienst ismerek amit automatikusan ki van unlockolva minden és azt veszel amit csak akarsz.
2013. dec. 9. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Töltsd le a játék egy olyan verzióját, ami eleve moddolva van, tehát kifogyhatatlan az arany!

[link]

2013. dec. 9. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!