Playstation plus kérdés! Eddig USA előfizetésem volt, most magyart szeretnék, de tudom majd használni a játékokat továbbra is?
Figyelt kérdés
Tehát USA accountomra töltöttem eddig le az ingyenes ps plus játékokat, van magyar accountom is, ha most ott fizetek elő magyar ps plusra akkor fogom tudni használni a régebben letöltött játékokat is?2014. máj. 9. 13:30
1/2 anonim válasza:
A PS+ ingyen játékok minden régióban nagyjából ugyan azok. Miután lejár a PS+ tagság a felhasználódon már nemtudod használni ergo ha az USA-ból átmész a MO accountra akkor nemfogod tudni nyomni az ingyen játékokat. Ez a megvett / letöltöttre viszont már nem igaz.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor nem érdemes magyarra előfizetnem, mert elvesznek a játékok amit eddig letöltöttem ingyen USA accounttal? Akkor maradok amcsi. :)
2014. máj. 9. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!