Mondanátok EWMT2-höz hasonló játékokat?
Ne legyenek küldetések ha vannak is ne legyen sok.
Gyorsan lehessen fejlődni.
Legyen rengeteg item benne.
Ez meg milyen elvárás,már elnézést...
Ne legyen küldetés,gyorsan lehessen fejlődni?
Unalmas mobkill-re gondolsz amit a Metin 2-ben már megszoktak az emberek?
Látszik,hogy ilyen egyszerű emberek játszanak,akiknek csak annyi a dolguk,hogy a space-t nyomva tartsák és szintet lépjenek.
Hát akkor gratula.
Ha igazán jó játékot akarsz akkor tudom ajánlani a World of Warcraft nevezetű MMORPG játékot.
Rengeteg item,(Tört szerveren gyors fejlődés),Questekkel fejlődsz (eredetin lassan mert 1x-es rate van,törtön gyorsabban de ott sem mindegyiken mert valahol 1x-es blizzlike szerver fut,valahol pedig 15x fun szerver üzemel)
Rengeteg item,de tényleg rengeteg.
Annyira sok,hogy miután én 5éve játszom közel a felét nem is birtokoltam még.
A grafika is sokkal szebb,a repülő hátasok tényleg repülnek nem mint mt2-n.
Ha pedig mégis Metin 2 alapú érdekelne,akkor ajánlom a PVP2,DDMT2-t,Habár én már megbánta,hogy ezeken játszottam.
Halgass rám,ha lusta vagy fejlődni menj el egy tört high rate-os szerverre(wow) és játsz ott,a pve és a pvp is sokka ljobb,többféle kaszt és faj.
Fényévekkel jobb mint a wow.
Kössz haver, hogy felvilágositottál megfogadom a tanácsod és már töltöm is a tauri WOW-ot.
mégegyszer kössz.
Megtetszett a wow?
Ajánlom,hogy nézz meg egy-két tutorial videót a játékról.
Az EWMT2 egy 10 éve futó szerver. A mai napig megy átlag 120-160 játékossal :)
Sokat változott jó irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!