Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation 3 (CD-s) játékkonz...

Motoros steve kérdése:

Playstation 3 (CD-s) játékkonzolhoz nincsen merevlemezem. Anélkül is használható?

Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 11:37
 1/1 A kérdező kommentje:
Nem kell kiszerelni csak az oldalán,kipattintani,,,,gondolom ez a külső merevlemez.
2016. jan. 21. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Játékkonzolhoz értők: milyet ajánlotok? PS3, Xbox360, Nintetndo wii stb.

Sziasztok! Előre is leszögezném, hogy nem értek hozzá, ez lenne az első játékkonzolom, így elnézést, ha butaságot írok. Olyan játékkonzolt keresek, ami viszonylag jó áron van (nem kell a legújabb, legdrágább), lehessen vele sportos játékokat is játszani (tenisz, célba...

Másodlagos merevlemezem direkt áll le, vagy azért mert rossz?

Szóval ugye alapból van az elsődleges, 1 terás sata merevlemez, tegnap gondoltam beüzemelem mellé a régi ide-s 160 gigásat. Nincs is gond, felpörög meg minden, látni rajta a fájlokat. Viszont van hogy észreveszem hogy igen nagy a csend, ránézek a meghajtóra és akkor...

Xbox 360-hoz ha letöltök egy játékot és az 2 lemezes de nekem nincs merevlemezem csak pendrive-om akkor elég ha a 2. (indító) lemezt futtatom? Úgyis elindul a játék?

Szóval arcade gépem van csak nem memóriakártyával hanem pendrive-val. És a gta5 pedig 2 lemezes (egyik telepítő, másik futtató) Mivel nincs merevlemezem így nem tudom feltelepíteni, de ha csak a 2. lemezt rakom a gépbe akkor elindítja?

Ps 2 játékkonzolhoz melyik a legjobb memóriakártya?

Ha tudtok akkor linkeljetek oldalt ahonnan megtudom rendelni.:)

Bármilyen játékkal játszom, a system lefoglalja a merevlemezem 98%-át. Mért van ez?

Bármilyen játékot elindítok,a feladatkezelőben azt jelzi,hogy a system lefoglalja a merevlemez 98-100%-át.Ebből elég nagy problémák szoktak lenni játék közben.Mért van ez és hogy lehet kijavítani?Válaszokat előre is köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!