Playstation 3 (CD-s) játékkonzolhoz nincsen merevlemezem. Anélkül is használható?
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Előre is leszögezném, hogy nem értek hozzá, ez lenne az első játékkonzolom, így elnézést, ha butaságot írok. Olyan játékkonzolt keresek, ami viszonylag jó áron van (nem kell a legújabb, legdrágább), lehessen vele sportos játékokat is játszani (tenisz, célba...
Szóval ugye alapból van az elsődleges, 1 terás sata merevlemez, tegnap gondoltam beüzemelem mellé a régi ide-s 160 gigásat. Nincs is gond, felpörög meg minden, látni rajta a fájlokat. Viszont van hogy észreveszem hogy igen nagy a csend, ránézek a meghajtóra és akkor...
Szóval arcade gépem van csak nem memóriakártyával hanem pendrive-val. És a gta5 pedig 2 lemezes (egyik telepítő, másik futtató) Mivel nincs merevlemezem így nem tudom feltelepíteni, de ha csak a 2. lemezt rakom a gépbe akkor elindítja?
A kis gombot a hátulján már próbáltam
Ha tudtok akkor linkeljetek oldalt ahonnan megtudom rendelni.:)
Bármilyen játékot elindítok,a feladatkezelőben azt jelzi,hogy a system lefoglalja a merevlemez 98-100%-át.Ebből elég nagy problémák szoktak lenni játék közben.Mért van ez és hogy lehet kijavítani?Válaszokat előre is köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!