Star Wars ez csapda mondat?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
egy skyblock szerveren építettem egy mobspawnert 160 block magasa, de nem spawnolnak mobok egyáltalán. Se a spawnerba és máshova a szigetre. Mi a hiba? 18x18 as maga a spawner és teljesen sötét. A játékban elvileg kell hogy legyenek szörnyek, mert úgy van beállítva....
Hogy ad valamennyi Lp-t az ellennek, vagy levon az mindegy.
Mert láttam egy youtube videósnál hogy játszott, játszott, lefeküdt aludni és átkerült egy álomvilágba ahol feladatokat kellett megoldania, mint egy adventure mapon. Állítólag ez az alap minecraft-ban van amúgy egy mod is bent volt neki, és nem szándékosan csinálta....
Nagy vitába keveredtem a tesómmal, az egyikünk Golden Freddy-t preferálja, a másikunk Springtrapot. (Golden Bonnie) Ti ki mellett döntenétek? Egy szavazással szeretnénk eldönteni (itt a gyakorikérdéseken), hogy kinek a pártoltja a népszerűbb. Válaszotokhoz (ha lehet)...
Melyik a jobb mágus secred a duplicate vagy a mirror entity?
8 P van 1 O A-ban
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!