Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudom keverni a fnaf-ot...

Marci507 kérdése:

Hogy tudom keverni a fnaf-ot a fejemből?

Figyelt kérdés
Néhányszor belefutottam egy-egy jumpscarebe a 3. És 4. Részből és sokszor rémálmaim vannak

2016. jún. 25. 11:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Simsezzel vagy bármi játék amit nektek, lányoknak terveztek... Hagyd a nagyok dolgát meg azoknak, akik bírják is, egy idő után elfelejted es túl leszel rajta.
2016. jún. 25. 11:33
 2/16 anonim ***** válasza:
41%

Ha attól az ovis marhaságtól is félsz, nagy gondjaid lesznek még az életben.

Amúgy ha már a 3. résznél is féltél, akkor miért játszottál vele tovább? Miért vágtál bele a 4. részbe is?

2016. jún. 25. 12:09
 3/16 anonim ***** válasza:
38%
Mivel az egész játék csak jumpscare lényegében, ne csodálkozz, hogy belefutottál néhányba. :D :D Én azt javaslom, hogy játssz egy darabig olyan játékokkal, amik nyugodt hangulatúak, és elmúlik magától a félelem. :)
2016. jún. 25. 14:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Tisztázzuk- nem játszottam vele

- Videóba volt bevágva a jumpscare

- Pszichológushoz járok a rémálmaim miatt

Így szerintem érthető

2016. jún. 27. 18:42
 5/16 A kérdező kommentje:
És a telómról írtam a kérdést, és kiverni nem keverni
2016. jún. 27. 18:53
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Te komolyan attól rettegsz, hogy egy számítógépes játékban plüssállatok ugrálnak az arcodba?
2016. jún. 28. 00:32
 7/16 A kérdező kommentje:
Mindenki másmilyen ezt el kell fogadni és pls ne írjatok sértő megjegyzéseket
2016. jún. 28. 09:14
 8/16 anonim ***** válasza:
7%
Dehogy "kell", se családod nem vagyunk se választott ismerős/barátod..
2016. jún. 28. 10:27
 9/16 Farkaslany357 válasza:
100%

Találj ki hozzá valami aranyosat... Tudom nagyon hülyén hangzik de... beválhat. Vagy nézz meg róluk cuki dolgokat, ahol aranyosan vannak megrajzolva vagy valami humoros vicces dolgokat csinálnak, pl.: Pieanimations animációi elég... viccesek, ha nem zavar a csúnya beszéd. ( csak is azért van ott pont pont pont, a csúnya beszéd miatt!) Van magyar szinkronnal is! De semmi kép se Én kicsi pónisokat... azokat ne mert, még ami cukinak néz ki... az is durva lehet pl.: Smile HD...

Vagy tényleg találj ki hozzá valami aranyosat. Mondjuk nem akarnak bántani, vagy téged nem fognak bántani, vagy ha összefutnál velük akkor megölelnéd őket és jó barátok lenétek...

Vagy még az tud segíteni hogy utána nézel... lehet hogy az megnyugtat, meg tudod a történetet és ilyenek.

Nem tudom, ha nagyon féltem valamitől pl.: atomerőművek felrobbanásától abban az esetben utána néztem... a horrorjáték esetében, kitaláltam hozzá történetet hogy hogyan folytatódhatna a játék addig amíg addig jutottam hogy nem is illyesztő!

Sajnos a FNaF már rengeteg olyan helyen ott van ahol nem kéne, belenézel valami olyanba amire nem számítanál, mondjuk cuki cicás videóba és hirtelen jumpscare... annyit tudsz tenni hogy óvatosan nézed meg a dolgokat.

Pieanimations animációja magyar szinkronal: van benne jumscare hang de maga a karakter nem szemben van veled, és eléggé sok benne a csúnya beszéd...(az angolban nincs ennyi) https://www.youtube.com/watch?v=bqGiBjgTjuk

2016. jún. 28. 15:49
 10/16 anonim ***** válasza:
48%

#9: Érdekes, hogy az öt éves unokahúgom figyelte, ahogy az apja játszik a FnaF-al, és valahányszor jött az ijesztés, ő majd' megszakadt a röhögéstől, hogy megint itt a maci, vagy a kutyus. Egy ovis nem fél attól, amitől egy felnőtt(?).

Mondjuk én nagyon földhözragadt ember vagyok, nem tudok félni egy játéktól vagy filmtől, mert az agyam nem képes elfelejteni, hogy az csak egy játék, vagy egy film.

2016. jún. 28. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!