The Sims3. Miért nem jön össze a gyerek?
Figyelt kérdés
Az a célom, hogy a város a nő gyerekeiből álljon. 3-mat sikerült is szülnie, de a 4. sehogy sem jön össze... megpróbáltam már az ágyban, a jakuzziban, a zuhanyzóban, sőt még a "színfalak mögött" is, de sehogy nem jön össze... Boldogság pontokból vettem a nőnek egy "életkor befagyasztó-főzet"-et, amit ha megiszik, akkor megáll a biológiai órája és ha nem fúj el egy szülinapi tortát, nem öregszik. Köze lehet hozzá? Bár azt nem írta, hogy ettől gyereke sem lehet, de pontosan nem emlékszem, hogy a 3. gyerek előtt vagy után vettem meg neki... talán előtt.. Mi lehet a probléma?2016. jún. 26. 23:23
1/8 anonim válasza:
Összesen hányan laknak együtt??? mert van valami limitje hogy hány simed lehet egy háztartáson belül.
2/8 anonim válasza:
hogy pontosítsam az első válaszolót összesen 8 sim lehet 1 háztartásban. szóval ha ezt a limitet elérted akkor addig nem lehet új gyereked amíg valaki el nem költözik onnan. ha még nincsenek 8-an akkor passz. legfrisebb patch van fent? tört vagy eredeti? esetleg próbálkozz még, van hogy csak sokadjára sikerül. nálam is volt régen hogy csak kb a 10-15. próba után jött össze...
3/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, elfelejtettem leírni, hogy csak 3-man vannak, mert az első kettőt már elköltöztettem. Eredeti, az automatikus frissítés van beállítva, de mióta kijött a 4 (vagy mióta dolgoznak rajta) azóta nincs új frissítés. Ha 8-an lennének, akkor a lehetőséget sem adná ki, hogy lehessen babát csinálni. Törzsgyökeres simses vagyok, tehát mióta a TheSims kijött, az összes része meg lett véve kiegekkel együtt, de ilyen még soha nem fordult elő velem... igaz olyan volt már, hogy az etye-petyéből lett gyerek, de ilyen még nem :o mindenesetre köszönöm a válaszokat, akkor próbálkozok még :)
2016. jún. 27. 08:08
4/8 anonim válasza:
Boldogságpontokból lehet termékenységi kezelést is venni. Viszont akkor meg állandóan ikrei lesznek.
5/8 A kérdező kommentje:
Már vettem, de sajnos nem sikerül így sem
2016. jún. 27. 12:54
6/8 anonim válasza:
akkor csináld csalással :D
asszem ctrl+shift+c és be írod hogy
boolProp testingcheatsenabled true
aztán nyomva tartod a shiftet éééés innen nemtom h kell de tuti lehet valahogy.. make sim vagy ilyesmi.. talán. :) régen nagy spíler voltam ebben, nővérem meg még nagyobb.. a kaszástól volt gyereke a simjének xD
7/8 A kérdező kommentje:
jujj ezt megjegyzem, köszi :'D
2016. júl. 7. 21:36
8/8 Dééé85 válasza:
Egyébként, ha nincs beállítva az öregedési szakasz, esetleg le van fagyasztva nem eshet teherbe, mivel úgy reagálja le, hogy nemsokára élet szakaszt vált. Ugyan így a gyerekeket sem lehet szakköre beiratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!