Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL Warwick használható top-on?

LoL Warwick használható top-on?

Figyelt kérdés
Eddig kb csak jungle-ben láttam, de találtam egy top-os buildet rá moba fire-n, és kíváncsi vagyok, hogy működik-e, esetleg valaki szokta-e oda vinni stb.

2016. júl. 3. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Warwick csak jungle ben használható. A passzívja +életlopás ami stackelődik és ez a lain en nem nagyon használható. A Q van a nagy szörnyeket kell megcélozni, és ez topon csak az ellenséges top lainer, vagy minon lehet. A w a jungle irtásban segít (ez használható topon is). Az e a gankeknél hasznos, amúgy nem. Az ulti is szintén gank re van. Nem látom értelmét topra vinni.
2016. júl. 3. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, használható.
2016. júl. 3. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Használható, de sztem nem olyan erős, sokkal jobb jungleben.
2016. júl. 5. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Buildelj AP-ra és menj vele midre.
2016. júl. 18. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

A Dragon Soul-ban a Temple küldetésekhez valamilyen használható taktikát keresek?

Egyszerűen képtelenségnek látom megcsinálni, amikor már csak két hős van hátra.Az első hárommal általában nem szokott gond lenni. A játékhoz tartozó más tippeket is szívesen fogadok.

Leauge of legends hős választásban kéne egy kis segítség jelenleg 12 szintű vagyok és szeretnék egy új hőst. (jelenleg Garen, Ashe, Annie, Warwick...

Zilean, Xin Zhao, Udyr, Twisted Fate, Tristana, Teemo, Taric, Soraka, Sivir, Sion, Singed, Ryze, Rammus, Poppy, Nasus, Nunu, Malphite, Jax, Janna, Dr.Mundo, Amumu, és végül Alistar. Tudom kicsit sok, de én nem igazán értek hozzá. olyan kéne, ami jól damagel, és...

Udyr mennyire használható Jungler még?

Hello 1 éve közel nem játszottam ,és nem vagyok képben mennyire maradtak használhatók a champjeim ,főleg Udyr érdekelne a kedvencem!

Mordekaiser mennyire használható még, ha ap, de tankosítva van?

PL: Rod of ages,Rylai (tehát ap ,de hp bőven)?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!