Érdemes megvenni a Diablo 3-at?
Figyelt kérdés
Gondolkodom ,hogy megvegyem-e vagy esetleg várjak a következő leárazásig?Gondolom az új patch szintén fizetős lesz,akkor leárazzák az egész játékot (értem ezalatt a kiegészítőket stb...)
Illetve egyáltalán megéri-e a pénzét?:D
2017. jún. 10. 14:19
1/3 anonim válasza:
Csak a Battle Chest verziót (alapjáték+kiegészítő). A Reaper of Souls teljesen átalakította az eredeti játékot, ezerszer jobb lett. Szerintem még a normál 20 eurós árat is maximálisan megéri.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is a Battlechestet akarom megvenni, de úgy gondolom 7300 ft-ért (g2a-an) kicsit sok...
Szerinted várjak az új patchig amibe elvileg bejön a necro illetve egyéb content stb... elvileg pénzért árulnák.
Gondolod akkor lesz leárazás? vagy csak én tudom rosszul.
2017. jún. 10. 15:17
3/3 anonim válasza:
Esetleg Path of Exile? Kb ugyanaz a jatek, csak ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!