Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik TERA Online?

Melyik TERA Online?

Figyelt kérdés
Sziasztok. az lenne a kérdésem hogy melyik Tera-t célszerübb letörteni? Az en masse verziót vagy a gameforge-sat?

2017. szept. 3. 11:23
 1/8 A kérdező kommentje:
*letölteni
2017. szept. 3. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Én az En Masse (amerikai) oldalt erősítem. Állítólag ellenjavallt a magas válaszidő miatt, nekem a 10 megás ADSL-el sem volt gondom, kábelnettel meg pláne nem. Állítólag az európai (Gameforge) változat tele van pay-to-win tranzakcióval, sok mindenért fizetni kell, ami az amerikai változatban ingyen jár.
2017. szept. 3. 12:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Értem, és köszönöm. Ment a zöld kéz. :)

Már megy is a letöltése. Esetleg melyik szervert ajánlanád? Vagy csak 1 nagy global szerver van? Jó lenne némi magyar társaság. :)

Amúgy nálam is 10mb-os ADSL van(T-Home) szóval akkor én is bizakodok.

2017. szept. 3. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Arra készülj fel, hogy nagyon-nagyon-NAGYON sokat tölt és nagyon-nagyon-NAGYON sokáig telepít, teljesen indokolatlanul. Csak itt a gyk-n több száz kérdést találhatsz, hogy "miért nem indul a TERA?". Ha a launcher programban a PLAY gomb még szürke, akkor még letölt. Ha már színes a gomb, de még mindig hiába kattintgatsz, akkor még javában patchel. Hagyd ott egy éjszakára, hadd dolgozzon, reggelre játszható lesz.
2017. szept. 3. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:

én próbáltam en masse-t 15 megás nettel, de nem Budapesten élek, így konstans 2-300 mseces pingem volt, sajnos elég arra hogy jó pár helyzetben feldobd a talpad.

Próbáld meg, mert egyébként jobb az amcsi szerver, meg nagy vonalakban mindenki tud angolul (azt a pár spanyolt kivéve), itt meg cseh, francia, spanyol, német stb. Többség nem beszél egy másik nyelvet se.

2017. szept. 3. 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor jó ha nagyon-nagyon-nagyon türelmes leszek. :D Amúgy telepítés után meg lehet állítani? Mármint hogy akkor kezdje el patch-elni amikor időm is engedi hogy menjen a gép, vagy auto elindul telepítés után?

Még valami, összesen mennyi helyet fog foglalni? Mikor kezdtem letöltést volt kb 50-55gb szabad helyem. Ez elég lesz vagy ajánlott csinálnom még?

2.Válaszolónak(81%-os értékelésű)

Engem annyira nem zavar ha anyanyelvükön beszélnek. Sok más mmo és mmorpg-be láttam már és még most is látom hogy saját nyelven írótagnak mikor global/world chat-en csak angolul lehetne(és ez fel is van tüntetve játékban hogy ott csak angolul lehet(ne!)) szóval ez választási szempontomból lényegtelen, de köszönöm hogy leírtad így legalább tudom mire számíthatók.

Ami a pinges részt illeti én az ország déli részében lakók szóval Budapest tőlem sem csak 1 köpésnyire van. :D De bizakodók hogy nem lesz baj. Anno silkroad-on is míg most nem jött uk szerver Kínaiakon voltam és nem tapasztaltam semmi ping okozta laggot, vagyis csak 1 kicsi volt de az is akkor mikor városba több mint 30-40 fő rohangált körülöttem így elég bizakodó vagyok és majd látjuk mi lesz. :)

2017. szept. 3. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
#6: Most épp nincs fent a gépemen, de ha jól emlékszem, egy hónapja 35 GB körül volt a teljes mérete.
2017. szept. 3. 19:28
 8/8 anonim válasza:

Én az amerikai (Enmasse) verzióval játszok, és számomra az lett a kedvencem. A gameforge-s annyira nem az én világom lett, sokkal másabbnak találtam ott a közeget is.

Pest közelében lakom valamilyen szinten, és durván 100-150ms körül szoktam mozogni.

A játék 42 GB-t foglal nekem.

Sok event szokott lenni, és a GM-ek is szoktak szórakozni a játékosokkal. Nem tudom a másik szerveren van-e ilyenre lehetőség.

Valamint péntekenként twitch-en lehet kapni kódokat, amik pár napra, vagy több időre szóló tárgyakat tartalmaznak.

Egyedül azt nem szeretem NA-n, hogy az időeltolódás meg szokott látszani az eventek terén, és néha be kell iktatnom egy két álmatlan éjszakát, hogy farmolhassak egy kicsit:D

2017. okt. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!