Melyik TERA Online?

Értem, és köszönöm. Ment a zöld kéz. :)
Már megy is a letöltése. Esetleg melyik szervert ajánlanád? Vagy csak 1 nagy global szerver van? Jó lenne némi magyar társaság. :)
Amúgy nálam is 10mb-os ADSL van(T-Home) szóval akkor én is bizakodok.

én próbáltam en masse-t 15 megás nettel, de nem Budapesten élek, így konstans 2-300 mseces pingem volt, sajnos elég arra hogy jó pár helyzetben feldobd a talpad.
Próbáld meg, mert egyébként jobb az amcsi szerver, meg nagy vonalakban mindenki tud angolul (azt a pár spanyolt kivéve), itt meg cseh, francia, spanyol, német stb. Többség nem beszél egy másik nyelvet se.
Akkor jó ha nagyon-nagyon-nagyon türelmes leszek. :D Amúgy telepítés után meg lehet állítani? Mármint hogy akkor kezdje el patch-elni amikor időm is engedi hogy menjen a gép, vagy auto elindul telepítés után?
Még valami, összesen mennyi helyet fog foglalni? Mikor kezdtem letöltést volt kb 50-55gb szabad helyem. Ez elég lesz vagy ajánlott csinálnom még?
2.Válaszolónak(81%-os értékelésű)
Engem annyira nem zavar ha anyanyelvükön beszélnek. Sok más mmo és mmorpg-be láttam már és még most is látom hogy saját nyelven írótagnak mikor global/world chat-en csak angolul lehetne(és ez fel is van tüntetve játékban hogy ott csak angolul lehet(ne!)) szóval ez választási szempontomból lényegtelen, de köszönöm hogy leírtad így legalább tudom mire számíthatók.
Ami a pinges részt illeti én az ország déli részében lakók szóval Budapest tőlem sem csak 1 köpésnyire van. :D De bizakodók hogy nem lesz baj. Anno silkroad-on is míg most nem jött uk szerver Kínaiakon voltam és nem tapasztaltam semmi ping okozta laggot, vagyis csak 1 kicsi volt de az is akkor mikor városba több mint 30-40 fő rohangált körülöttem így elég bizakodó vagyok és majd látjuk mi lesz. :)

Én az amerikai (Enmasse) verzióval játszok, és számomra az lett a kedvencem. A gameforge-s annyira nem az én világom lett, sokkal másabbnak találtam ott a közeget is.
Pest közelében lakom valamilyen szinten, és durván 100-150ms körül szoktam mozogni.
A játék 42 GB-t foglal nekem.
Sok event szokott lenni, és a GM-ek is szoktak szórakozni a játékosokkal. Nem tudom a másik szerveren van-e ilyenre lehetőség.
Valamint péntekenként twitch-en lehet kapni kódokat, amik pár napra, vagy több időre szóló tárgyakat tartalmaznak.
Egyedül azt nem szeretem NA-n, hogy az időeltolódás meg szokott látszani az eventek terén, és néha be kell iktatnom egy két álmatlan éjszakát, hogy farmolhassak egy kicsit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!