Tudnátok olyan táblajátékokat mondani, melyek hasnlóak a sakkhoz csak érdekesebbek? Főként fantasy témában gondolkodok, de ha tudtok mást akkor azt is mondhatjatok.

válasza:

válasza:További kulcsszavak: Chinese checkers, Xiangqi, Backgammon, Reversi, Catan, Go, Gomoku, Shogi, Banqi, Luzhanqi, Janggi, Draughts, Chaturanga, Dou Shou Qi (Jungle), Makruk, Renju, Liubo, Senet, Tafl games, Ludus latrunculorum, Draughts, Fidchell, Mehen
Ez még nem a teljes lista. Ha érdekel, kereshetek még.
Kapcsolódó kérdések:
Online játékot keresek. :)
Tera-val játszottam, de nem értettem a történetet, mert angolul van. Aion nem tudom milyen. Metin 2-vel próbálkoztam, grafikája nekem már gyenge. Vindictus ami tetszett, csak a történet ott se volt meg nekem az angol nyelv miatt. Szóval annyi lenne a lényeg, hogy...
Olyan fantasy játékot keresek amiben van történet és nem unom halálra magam a mászkálások miatt de szeretem az olyanokat ahol varázsolni lehet.
A játékban vagy egy lángoló fejű harcos lehettél, vagy pedig egy alabárddal harcoló farkas. Minden pálya végén volt bossfight és a játék során lehetett különböző fegyvereket szerezni (mágneses fegyver, zöld cikkcakkos élű kard stb.) Remélem valaki ráismert a játékra és...
Lehet akár angolul is a játék, de csak ezen a két nyelven szeretnék játszani. Előre is köszi a választ.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!