Egy nagyon régi pc-s játék nevére (címére) lennék kíváncsi, szerintetek mi lehet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 napja próbálom megtalálni, kicsinek játszottam vele, szóval valahol a 2000-2004 körül adhatták ki. Felülnézetes lövöldözős játék volt, szörnyeket vagy űrlényeket lőttél azthiszem. Egy jungelban játszódott az egész, de szerintem egy idegen bolygón nem a földön. Úgy...
A troll válaszokra nem vagyok kíváncsi, aki komolyan segíteni akar annak előre is meg köszönöm. (? ) Volt benne egy gyalogos egység, ami ara volt jó, hogy az ellenség bármilyen egységét a te oldaladra alította. A kinézetéről annyi ugrik be, hogy volt egy fekete...
Nem sokra emlékszem belőle. Még fiatal koromban játszottam vele egyszer, olyan 2000 évek körül lehetett. Felülről nézetes volt. Egy férfival mentem valami zöldes bolygón, volt fegyvere és ha jól emlékszem az egér fele azonnal célzott is folyamatosan. Valami...
A kétezres évek legelején játszottam vele. Egy pálya méhsejt alakú mezőkre volt osztva és két ellenséges anyag próbálta elfoglalni. Ezek közül lehetett választani. Az egyik ilyen lilás rózsaszínes kristályok, a másik zöld szlötyi. Emlékszem még igazgyöngyös és piros...
Konkrétan egy játék érdekelne, de sajnos nem nagyon emlékszem már rá! Az volt a lényege (amire emlékszem),hogy egy kis figura mindent összeszedett, nagyokat ugrált, azt hiszem néha még repülni is tudott. Volt benne valami boszorkány is. Meg valami fülkébe lehetett...
Sziasztok, régen volt egy "Ki nevet a végén" pc játék. Lehetett menni disznóval, flamingóval, krokodillal a negyedikre már nem emlékszem. Nagyon mókás játék volt. Ha valaki tudná a címét megosztaná velem? Köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!