VV-ben melyik csoportot bírjátok jobban? Zsófiékat v Alekoszékat?
Na ez egy tök jó kérdés.
Eddig utáltam Éváékat (bár igazán senki sem volt olyan szimpi) de mostanában már azt a 4-est kedveltem meg. Szóval Alekék.
Hátt..
mind2ben van akit bírok és van akit nem.
én Pl.Évától,Alekosztól,és Szanikától hányok,de Olivért bírom. a másiK csapatból Gigi és Jerzy a kedvenceim,Anikót elviselem,Lacit úgyszint(bár ezek az idióta beszólásai kifejezetten idegesítőek),Béci 1xűen irritál,Gombi meg egy büdös b*zi.Zsófikának a hisztieitől a falra mászok,idézek: 'nőtt rajtam egy anyapööötty amióóótaaa bennt vagyok a villááábaaan ez anyucimnaaak a hiányát jelentii' .__.
'jajj Évaa te csak a poharat tudooood emelgetnii' -.- /bagoly mondja verébnek/
'csak kéét percre maragggyatok már csöndben amíg ezt leíírom mertt elfogooom rontanii'
remélem Ő meg vissza,annyit lehet rajta röhögni.:D
az alkeszosz úgy fogja megnyerni a játékot, hogy olivér nyomja előre maga előtt.. hihetetlen befolyásolható mind, és oli a főkolompos, ő keveri a kártyát.
szerintem a legnormálisabb ember a villában: LACI
sztem mindket csoportban vannak szimpatikus emberek ill. kevesbe szimpatikus emberek, nem lehet eldonteni,h melyik a jobb,mindenki sajat ertekrendje alapjan tudja csak.. ott van oliver,aki elegge szamito ezt lehet venni egy pozitiv dolognak hiszen celtudatos..viszont negativnak is hiszen igy lehet ,h a kapcsolatai nem oszinteek..
szandika: szerintem osszekeveri az oszinteseget a nagyszajusaggal.. ott ,h mindenkit leanyaz,meg rohadtul nem jelenti azt,h oszinte max annyit,h tiszteletlen
alekosz: csinalja a show-t ugymond
eva: erdekes jellem..ketszinunek mondanam
ez a csoport sokkal szinesebb,tehat ez jo a medianak.. ill. ez noveli a nezettseget media szempontjabol ez a csoport a jobb.. viszont beci es gigiek.. sokkal humanusabbnak tunnek..akik nem csak szlapalni meg cigizni mentek oda ,hanem vmit csinalni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!