Mi volt annak a musornak a cime? (LENT)

ja ezek a régi vetélkedők nagyon jók voltam
emlékeztek még a játék határok nélkül na az is jó volt
Áhhhh kár hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi XD

Épp a Játék határok nélkül jutott eszembe, az is milyen jó volt... Érdekes, izgalmas, nem sablonos...
Vannak még ilyen vetélkedők mostanában is? Mert én nem tudok róla...

Wipeout az angol címe. Van még ilyen vetélkedő, főleg távol-keleti eredetűek. A Wipeout-tal az a baj, hogy direkt olyan pályaelemek vannak, amiknél az a cél hogy leessen a játékos, hogy nevessen a néző. Egy ügyességi játéknál meg hülyén jön ki, hogy hiába ügyes ha direkt le kell esnie, ugyanakkor sokat építenek a humorra, bár a magyar szinkron nekem nagyon idegesítő, így angolul nézem (5. évad most kezdődött). Egy egész franchise van belőle, az eredeti amerikai verzió mellett van angol, kanadai, argentin, holland kiadás is.
www.youtube.com/watch?v=CdwNrBX_czs
A japán Takeshi's castle például tényleg ügyességi, jobban hasonlít a "játék határok nélkül"-re. 4 évad készült belőle, piratebay-ről le is lehet tölteni.
www.youtube.com/watch?v=2xzxC2f3zkM
Illetve minden évben van egy megrendezett ügyességi-sportvetélkedő sorozat Japánban, a Sasuke (Ninja Warrior). Ez egy 3 órásra összevágott akadálypálya-teljesítést mutat be. A videóban a három órát végigkiabálja a kommentátor, úgyhogy elég fárasztó végignézni türelemmel.
www.youtube.com/watch?v=vHT3l1cJ_ac
És ennek van egy amerikai verziója is, az American Ninja Warrior:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!