Rockerek és diszkósok között miért ekkora különbség a zenei év különbsége?
Amikor még régen diszkós voltam, és hallgattam 2-3 évvel ezelőtti diszkó zenét, azt mondták rá a diszkósok: Minek ez, már 20 ezer éves zene, minek hallgatsz ilyet?
Most rocker vagyok és hallgatok mostani és 1980-as évek beli rockot, metal-t. És senki nem kérdezi azt, hogy minek ez? Már vagy 20 ezer éves. Másokat is látok, hogy az adatlapján van fennt 80-as évek beli előadó.

válasza:Mert a diszkósok divatból hallgatják azt a zenét amit hallgatnak, a rockerek viszont nem.
Én Drum & Bass-es vagyok és a kezdetektől máig mindent :D

válasza:

válasza:

válasza:hát igen. ez a különbség köztünk(rockerek) és köztük.
ha nekünk az tetszik azt hallgatjuk!és nem is szól bele senki,és ne is szóljon mert rosszul jár :D

válasza:

válasza:

válasza:Nem csak a Rock lehet jó...
Tipikus rocker itt kb mindenki.
Nagyon sok nem rock zene van, új és régi is amit sokan szeretnek.
Pontozzatok csak le...
Kapcsolódó kérdések:
mivel még nem ismerem annyira a srácokat, megszeretném megvenni a CD-jüket. Szeretném megkérdezni hogy mi akülönbség a 2 CD között? Azt tudom hogy amelyik fekete-fehér az a hivatalos mert az van mindenhol hirdetve és az majdnem 8000 ft de akkor a másikat miért adták...
aktív, passzív, basszusgitár, farkas, rock, jazz
Arra gondolok, hogy a kórus nem csak énekeseket jelenthet, hisz például a gitáron a kórus-effekt több gitár megszólalásának a szimulációját jelenti. Mégis az énekesekre használják a kifejezést, hogy kórus.
ugyanúgy lehet vele szólózni mint egy hathúrossal vagy másra találták ki? a hangzásban mi a különbség? melyik a legmélyebb illetve legmagasabb hangja?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!