Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 2 gitárerősítőnél használhatok...

2 gitárerősítőnél használhatok A/B switchet függetlenül az erősítőtől? Megoldható ez multieffek pedálnál is? Van arra lehetőség hogy például ez egyiken az erősítő "saját" hangja szóljon és csak a másikon legyen a multi és A/B vel tudjak váltogatni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 22:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Meg.
2012. márc. 31. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Venni szeretnék egy K&K AT-306 Vezeték nélküli mikrofont. Segitenétek?

És az lenne a kérdésem hogy feltétlen muszály erősitőre dugni a vevőt??baj hogy ha pl számitogépbe dugom ?akkor is szolni fog?? Vagy van egy hifim de viszont nincs benne mikrofon bemenet..ezért ha aux kábellel rá dugom a vevőre szolni fog???Segitségeteket Előre is megköszönöm!!:)

NAGYON SÜRGŐS! Mashall MG30DFX vagy Laney LX35R vagy esetléeg valami más gitár elősítő?

Most szeretnék erősítőt cserélni mer egy kínai ócskaságom van.A fente említett erősítőkön gondolkozmo .Esetleg még a Fender FM25R,Laney PRISM35 és a leney LG35R jutott még eszembe.Legjobban a Marshall és az LX35 tetszik de nem tudok dönteni.Azért lenne sürgős a válasz...

Milyen erősítőt ajánlanátok max 22ezerért?

Egy Harley Benton M-20-ast néztem, használtan 12000 forintért. Megéri megvenni? Többen azt állítják, hogy nem valami jó. Minimum 20wattosat szeretnék venni. Esetleg ajánlhatnátok linkeket is. Előre is köszi!

Szeretnék egy új erősítőt venni a gitáromhoz. Valami olyat amit kisebb fellépéseken is tudnék használni. Elég egy 20wattos?

Egy Harley Benton M-20-ra gondoltam, mert láttam használtan és olcsón. Vagy jobban megéri újat venni?

Van egy Roland 30x-em és hozzá egy pedálom, az miért lehet hogy a csatorna váltáshoz 2x kell megnyomni a pedált?

boss fs 6 a pedál típusa a clean és a lead között ha váltok 2x kell rálépni ha csak 1x teszem nem csinál semmit

Dj szeretnék lenni és ez az álmom már 18 fiú vagyok és igen régóta foglalkozok a témával ismerem jól a rendszereket és sokszor dolgoztam már velük...

mert a pako.hu és djbörze.hu is ismerem de ezek nekem nem jól és nekem olyan kéne ahol részletes leírás is van hogy mit mihez kell venni mien erősítőhöz mien hangfalak kellenek STB szóval ha tudtok segíteni az jó lenne

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!