2 gitárerősítőnél használhatok A/B switchet függetlenül az erősítőtől? Megoldható ez multieffek pedálnál is? Van arra lehetőség hogy például ez egyiken az erősítő "saját" hangja szóljon és csak a másikon legyen a multi és A/B vel tudjak váltogatni?
Kapcsolódó kérdések:
És az lenne a kérdésem hogy feltétlen muszály erősitőre dugni a vevőt??baj hogy ha pl számitogépbe dugom ?akkor is szolni fog?? Vagy van egy hifim de viszont nincs benne mikrofon bemenet..ezért ha aux kábellel rá dugom a vevőre szolni fog???Segitségeteket Előre is megköszönöm!!:)
Most szeretnék erősítőt cserélni mer egy kínai ócskaságom van.A fente említett erősítőkön gondolkozmo .Esetleg még a Fender FM25R,Laney PRISM35 és a leney LG35R jutott még eszembe.Legjobban a Marshall és az LX35 tetszik de nem tudok dönteni.Azért lenne sürgős a válasz...
Egy Harley Benton M-20-ast néztem, használtan 12000 forintért. Megéri megvenni? Többen azt állítják, hogy nem valami jó. Minimum 20wattosat szeretnék venni. Esetleg ajánlhatnátok linkeket is. Előre is köszi!
Egy Harley Benton M-20-ra gondoltam, mert láttam használtan és olcsón. Vagy jobban megéri újat venni?
boss fs 6 a pedál típusa a clean és a lead között ha váltok 2x kell rálépni ha csak 1x teszem nem csinál semmit
mert a pako.hu és djbörze.hu is ismerem de ezek nekem nem jól és nekem olyan kéne ahol részletes leírás is van hogy mit mihez kell venni mien erősítőhöz mien hangfalak kellenek STB szóval ha tudtok segíteni az jó lenne
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!