Nehéz ezt eljátszani gitárral? Mennyi idő alatt tudok így megtanulni gitározni? (LENT! )
Figyelt kérdés
Ma kaptam a gitárt nem akarok tanárhoz járni nem férne bele időmbe meg stb. Nem szeretnék versenyekre járni meg komolyan gitározni semmi ilyet. Csak szórakozás kép magamnak itthon tudják eljátszani például egy ilyen számot: http://www.youtube.com/watch?v=r6L4OBTcEAw
Ehez mennyit kell tanulnom? Ez nehéznek számít?
2014. máj. 7. 00:14
1/1 anonim válasza:
Ez? Az akkordokat leszámítva rémesen könnyű. 17 éves vagyok, lassan 1 éve gitározok. Egyáltalán nem járok tanárhoz, és nem is szeretnék, ismerősöm szerint már nagyobb szinten állok mint egy haladó. Kezdetben tanulgasd az akkordokat, később a felbontott játékot, játszd el kedvenc számaid, stb. Csak akard. Én minden nap 3-4-5 órát gitározok, és meg is jött az eredménye, bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!