Ramones kedvelő emberek! Tudnátok nekem segíteni?
(Már egy éve tart a Ramones-póló jelenség, kb. mint egy sáskajárás, és nekem most már kezd elegem lenni. Úgy gondolom, hogy a logós pólót hordó emberek 90%-a semmit nem tud a bandáról. A pohár nálam akkor telt be, amikor egy divatmajom lány Ramones pólóban megkérdezte tőlem, hogy az tényleg egy banda-e.)
Ezt a kérdőívet feltennétek pár ismerősötöknek, akinek van ilyen pólója, és az eredményt leírnátok nekem kommentben?
1. Miért hordod a pólót?
2. Milyen zenei műfajt játszik a ~?
3. Melyik országban létezett?
4. Kb. 20 évig létezett a banda. Be tudnád ezt határolni?
5. Sorolj fel 2 album/4 dalcímet.
Köszönöm mindenkinek, aki segít, egyetért, építő kritikával illet! Ha nem érdekel, akkor meg sz@rd le.
:-) Písz!
#1: Persze, köszönöm, bár ha te fan vagy, gondolom, hogy nem izzasztanak meg ilyen kérések. :D
#2: A műfajos kérdésre, lehet akármilyen ügyes, nem fog tudni válaszolni Wikipédiáról. Meg, én úgy vettem eddig észre, hogy nem is próbálkoznak netes segítséggel.
2 embernek tettem fel a kérdéseket.
1. ember
1. Megláttam H&Mben és nagyon tetszett meg hát most ez a divat
2. Úgy hallottam popzenét
3. Ausztráliára tippelnék
4. tessék?
5. greatest hits
Na hát erről ennyit, ez egy csaj volt, csak simán az utcán megláttam Ramones pólóban, és kifaggattam :D
2. ember
1. Mert a Ramones az egyik kedvenc bandám, sokat jelentenek, és szerintem ez egyfajta tribute is.
2. Punk rock
3. Amerika
4. Hetvenes és kilencvenes évek közé tenném talán, de nem vagyok tisztában a banda egész biográfiájával, ez csak saccra volt, a dalszövegekben elhangzott dolgok miatt
5. Hát a Greatest Hits és a Ramones nemtom mennyire számít, az a kedvencem, rajta van szinte minden legjobb számuk, de mondok másikat...ööö...legyen Rocket to Russia és End of the Century. Dalokból pedig a kedvenceim: Blitzkrieg bop, We're a happy family, Judy is a punk, meg legyen mondjuk a The KKK took my baby away. Oké, nem tudok kedvenceket választani, minden számukat nagyon szeretem.
Na, ő pont egy kedves fiúismerősöm volt, szerencsére egyezik a zenei izlésünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!