Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményed az eurovízió...

Mi a véleményed az eurovízió nyerteséről, és a zenéről?

Figyelt kérdés
És kállay eredményéhez mit szólsz?
2014. máj. 11. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megerdemelte, nagyon jol enekelt :) Es meg szimpatikus is
2014. máj. 11. 14:35
 2/6 A kérdező kommentje:
én azokat nem tudom megérteni akik szidják ... zéró tolerancia ! ...
2014. máj. 11. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

- A fickó baromi izléstelen

- A zenéje annyira átlagos, hogy már el is felejtettem.

Semmi bajom vele! Énekeljen ha akar.

A probléma az, hogy nyilvánvalóan azért nyerte meg a dalfesztivált, mert meleg. Attól függetlenül, hogy ez előre el volt döntve, vagy tényleg rá szavaztak a legtöbben... Ez szégyen. A dalfesztiválnak személyes véleményem szerint a zenéről kellene szólnia.

2014. máj. 11. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy sokan azt hiszik, ha egy zene nekik nem tetszik, akkor az szar, és mindenkinek utálnia kell/kéne, miközben nem így van . szerintem james bond beütésű zene, nem vagyok odaérte, de nem is a legrosszabb , amit valaha hallottam.
2014. máj. 11. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:

"sokan azt hiszik, ha egy zene nekik nem tetszik, akkor az szar, és mindenkinek utálnia kell/kéne, miközben nem így van ."

Nem mondtam, hogy szar. Itt nem arról van szó, hogy nekem nem tetszik. Ez a zene egyszerűen középszerű. Ez egy objektív megállapítás.

Sok zene volt az idei dalfesztiválon, ami szerintem konkrétan szar. Ennek ellenére belátom, hogy azok a dalok / előadók a saját műfajukon belül sok esetben "kiválóak", némely esetben kiemelkedőek.

Na, a meleg fickó nem ilyen volt. Ha valóban jót alkotott volna a saját műfaján belül, nem szólnék egy rossz szót sem... Azonban itt egyértelmű, hogy egyszerűen azért nyerte meg a dalfesztivált, mert meleg. Ez a problémám.

2014. máj. 11. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem magával Conchita Wurst-tal sincs semmi bajom.

Attól, hogy transzexuális, még ő is ember. Úgy gondolom, semmi jogunk nincs elítélni őt, ugyanúgy teljes értékű ember, mint te vagy én, vagy mindenki más.

Ha ő így érzi jól magát a bőrében, akkor nem értem, mi okunk lenne bántani.

Néhány kommentől, amit Facebookon olvastam a hideg rázott ki. "A gáz kamrában biztos jól mutatna."

Ne haragudjatok, de azt kell mondjam, hogy a magyar színvonal a béka segge alatt van.

Én nem értem, miért kell ezt csinálni. Én nem akarok megvàltani senkit, de mi értelme van ennek, amit csinál rengeteg ember?

Volt egy pap, aki a fülem hallatára mondta, hogy ő fejbe lőné az ilyeneket. Most erre mit mondjak? Ha már egy pap, elméletileg a 'jó Isten elhívatottja' ilyet mondd, akkor mástól mit várjak? Ez szörnyű. De komolyan.

A zenéjéről annyit mondanék, hogy nekem kifejezetten tetszik. Én magam se mondom, hogy nem voltak jobbak, de ettől függetlenül nem ítélem el rögtön Conchita-t.

2014. máj. 13. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!