Traktor DJ használatában segítene valaki? Eddig VDJ-t használtam, és kiszeretném próbálni a Traktort is.
hát úgy mindenre :D
két szám összerakása, érted mire gondolok :D
Nem sokban más :D
Az effektek kezelése, és a hangsávok keverése, na az már igényel egy picit komolyabb tudást. Ha felállítottad a rendszer (ha nem megy, segítek :D), akkor onnantól egy nagyon hasonló felületet tudsz varázsolni, mint a VirtualDJ -é.
Amit viszont ajánlok hozzá: iTunes. Sokkal jobb ebből beolvasni a zenéket!
Itt egy printscreen az enyémről!
Ez most 4 deckel van felállítva, de a lehetőségek tárháza végtelen. Én nem használok crossfadert, de ha 2 decket használsz, és jobban csipázod, akkor úgy is meglehet oldani.
Itt akép: [link]
Sok sikert! :D
Ha segítségre van szükséged a beállításoknál (alapvetően nem nagy kunszt), akkor szólj, és majd csinálok róla videót, vagy valahogy megoldom :D
Nem gond, hogyha csak kb 1 hét múlva küldöm el? Nemsokára majd lesz egy osztálybuli, azt majd felveszem neked :D
Küldök majd belőle egy részletet, ami szerintem a legjobb lett
nem gond :D
az igen, azokkal már lehet alkotni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!