Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csináltam egy EDM Big Room...

Csináltam egy EDM Big Room House számot, ilyen (Martin Garrix style) csak nem tudom hogy mi legyen a címe. Van ötletetek?

Figyelt kérdés

2014. nov. 24. 20:09
 1/8 A kérdező kommentje:

Itt a link: [link]

Lemaradt a link a kérdésből:) Ez a szar a GyK-ban hogy nem lehet utólag szerkeszteni a kérdésedet.

2014. nov. 24. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne is törődj vele, úgyis elromlott volna a link a címben :) Lehetne Last Ninja 5
2014. nov. 24. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

-This Is Dirty

-Hands Up

-JUMP!

-This!!

ott a vocal a drop előtt abból is idézhetnél valamit, am kezdőként nem rosz szám.

2014. nov. 25. 09:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2014. nov. 25. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
No offense, de mindent elmond a bigroom őrületről, hogy nehezebb a zenének címet találni, mint megírni. :D
2014. nov. 30. 01:04
 6/8 anonim válasza:

Húúúúúúúúúúú ez nagyon jó szám lett mivel keverted?

Lehetne a címe:Five nights at party

2014. dec. 5. 16:41
 7/8 A kérdező kommentje:
FL Studio és Sylenth1 :)
2014. dec. 6. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Gartin Marrix - Plants
2019. jún. 23. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Mi lesz a következő nagy trend, miután lecseng a big room imádat?

Tudom senki sem jós, de spekulálgatni lehet...

Ismertek kicsit egyyszerűbb zene készítő programot az FL Studio-nál?

Mit ajánlotok? DVBBS, Martin Garrix, R3hab, Hardwell stílusú EDM zenéket szeretnék csinálni.

Csináltam egy big room house számot FL studioval és a Spinnin' Records oldalán van egy olyan fül hogy Talent Pool. Hogy működik ez?

Az oldal azt írja hogy feltöltök Soundcloud-ról egy saját számot és ők ha jónak ítélik kirakhatják. Ekkor én szerződésbe lépek velük vagy kell valamit fizetnem érte vagy hogy megy ez? Érdemes? Le van írva egy conditions and terms, csak annyira nem tudok jól angolul és félő hogy félreérteném.

Csináltam egy Mash up-ot. Vélemény?

Szerintetek milyen lett? (modern zene fanok előnyben)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!