SoundCloud zenefeltöltés?
Figyelt kérdés
Ha egy zenéből csinálok egy saját remixet azt feltölthetem soundcloudra?2014. nov. 30. 16:43
1/2 anonim válasza:
Miért ne? Oda írod zárójelben hogy remix és kész. :) mint YT-n
2/2 A kérdező kommentje:
Felraktam 2 remixet, de az egyiket 3 like után küldtek egy emailt, hogy letörölték, mert copyright-os zene volt. Nem mintha a másik nem lett volna az.
2015. ápr. 15. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Akinek van soundcloud-ja kinek mennyi követője van?
sima közvélemény kutatás :D és raktok is fel számokat? én csak számokat osztogatok és 273 követőm van... mivel függ össze az hogy hány követőd van, de mégsem rakok fel számot? bocsi ennyi kérdést :D előre is kösz!
Hogy tudok soundcloud-on zenét eladni? Továbbiak lent!
Elvileg ahogy én láttam ahogy feltöltöttem zenét van egy olyan menüpontja ott hogy buy link, gondolom oda kellene rakni az eladáshoz szükséges linket de hol tudok ilyet kreálni vagy találni segítségeteket előre is köszönöm!
A Soundcloud progit hol tudom letölteni?
Sok kérdésem van,mert nem ismertem ezt az alkalmazást Lehet hülyeségeket kérdezek,bocs:) Nem számitógépre találták ki,hanem telora? Androidos? mert akkor persze hogy nem asztali gépre van:) Szeretném ha valaki segitene hogy hol tudom letolteni,és utána a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!