A summer-ben a gitár hang eredeti vagy efekt?

válasza:Attól még, hogy DAW-vel veszik fel, lehet valód hangszer is meg szofverszinti, vagy sampler...
Megpróbáltam belehallgatni, de olyan borzalmasan unalmas és idegesítően gagyi szám, hogy nem sokáig bírtam, de semmi gitárszerűt nem hallottam benne azalatt a 10-15 másodperc alatt, amit beletekertem a végébe.

válasza:Én semmilyen gitárt hallottam. Pedig végig szenvedtem az egész számot.
Bocs de ez nem az én stílusom nekem is túl gagyi.../:

válasza:

válasza:Ja, az a négy darab egyforma torzítós gitárhang?
Mivel ez az egész zene számítógépen készülhetett copypaste-el, biztosan nem igazi gitáron játszották, de az lehet, hogy samplingelt hangot használtak. De akár szoftverszinti is lehetett.
Ennyiből nem igazán lehet megállapítani szerintem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És miről ismerhető fel ha hamis?
van egy teljesen normál nagy testű akusztikusom de most kaptam egy sokkal kisebbet fele akkora a teste! De a húrláb és a nyereg is magasan van mint az átlag.. most nem tudom ez gyerek gitár? mert a nyaka ugyan olyan hosszú mint a normál akusztikusomnak.. most akkor ez égű ha gyerek gitár?
1990-es (!!!) amerikai Fender Stratóról van szó. A papírjai nincsenek meg, de kifogástalan állapotban van a hangszer. A szériaszám alapján be lehet azonosítani az eredetiségét?
Illetve meg tudnátok mondani, hogy milyen puha- vagy kemény tokot lehet hozzá venni az eredeti B. C Rich tokokon kívül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!