Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megtudnátok mondani a zene...

Megtudnátok mondani a zene címét, ami a linkelt videóban 2:45 után megy?

Figyelt kérdés

www.youtube.com/watch?v=KEDwSPbdF6A

2:45-nél kezdődik.

2014. dec. 13. 21:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok nekem musicalből vagy filmből dalokat mondani?

Olyan kéne amit el tudok énekelni :) Szóval ami nem túl magas, meg az sem hátrány, ha magyarul van. Disney mesékből kerestem eddig, de nem találtam túl sok olyat, amit meg tudnék csinálni. Pl. Annieből meg ilyesmikből is énekeltem. 13/L

Klasszikus zenén belül (amiben a hangsúly főleg zongorán vagy hegedűn van), tudnátok mondani háttérben is hallgatható, kiugró részek nélküli műveket?

Kiugró rész alatt hirtelent, drámait értek. Mint mikor lágyból átvált, gyors és hangos lesz, az ilyen darabokat kerülném. Olyan zenét keresek, amit olvasás mellett tudnék hallgatni, ezért lenne zavaró a hirtelen váltás. Amit háttérben és halkan tudnék hallgatni és ami...

Tudtok nekem mondani jól gitározható, szép spanyol dalokat/számokat?

Most kezdtem spanyolul tanulni, és gitározok is, gondoltam ezzel is gyakorolhatok. Olyanokra gondolok, mint pl. a Somos novios, a Llorona vagy akár a Desperado :D nagyon megköszönném, ha linkelnétek párat :)

Tudnátok mondani rap együtteseket, vagy számokat, amik jók, divatosak és lehetőleg nem trágárak?

Valami olyasmira gondolok aminek értelmes is a szövege és nem káromkodásokkal van tele.

A "Monte Wildhorn csodálatos nyara" című drámában a legutolsó jelenet után, amikor előjön fekete képernyőn a stáblista, ott a legelső számnak a címét...

Ezt találtam, hasonlít rá, de elvileg nem az: "Felix Mendelssohn - Songs without Words - Op.53, No.1" -> Youtube link: "

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!