Megtudnátok mondani a zene címét, ami a linkelt videóban 2:45 után megy?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Olyan kéne amit el tudok énekelni :) Szóval ami nem túl magas, meg az sem hátrány, ha magyarul van. Disney mesékből kerestem eddig, de nem találtam túl sok olyat, amit meg tudnék csinálni. Pl. Annieből meg ilyesmikből is énekeltem. 13/L
Kiugró rész alatt hirtelent, drámait értek. Mint mikor lágyból átvált, gyors és hangos lesz, az ilyen darabokat kerülném. Olyan zenét keresek, amit olvasás mellett tudnék hallgatni, ezért lenne zavaró a hirtelen váltás. Amit háttérben és halkan tudnék hallgatni és ami...
Most kezdtem spanyolul tanulni, és gitározok is, gondoltam ezzel is gyakorolhatok. Olyanokra gondolok, mint pl. a Somos novios, a Llorona vagy akár a Desperado :D nagyon megköszönném, ha linkelnétek párat :)
Valami olyasmira gondolok aminek értelmes is a szövege és nem káromkodásokkal van tele.
Ezt találtam, hasonlít rá, de elvileg nem az: "Felix Mendelssohn - Songs without Words - Op.53, No.1" -> Youtube link: "
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!