Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki az a régi retró dj énekes?

Ki az a régi retró dj énekes?

Figyelt kérdés

Régen, kb 8-10 éve hallottam, elektronikus alap, házibuli jellegű zene és egy jellegzetes női hang volt benn, de nem találom meg így. Tudnátok mondani egy előadót?

Ilyesmi zene volt, csak az nő énekelt benn:

www.youtube.com/watch?v=WOBE4fE6R8M

Köszönöm

2015. jan. 5. 19:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Melyik szám? Több éves: "It was a/It's just a little little conversation" nő énekli, lassabb, lágy dallam.

Címet és előadót írjon légyszi, aki tudja:) Előre is köszönöm:)) Az Elvis - "Little less"-eset ne írjátok; mert mondom nő, és tök más stílus, amit keresek az teljesen pop, de az Elvises is jó; azér ' írom ide, mert azt dobja be elsőre, de nem azt keresem:) És amit én...

"Csak egy fekete felhő" Régi magyar szám, kicsit KFT-s szerű. Mi lehet a címe? Ezt picit így "félvállról" énekli (felhőset), olyan félig-meddig...

De lehet az is, hogy "Tán egy fekete felhő", nem tudom. Előre is köszönöm, ha ebből valaki kitalálja, és megmondja!:)

Ez melyik régi zene? Halandzsázva: "Vigidon dápti jű" Kicsit így "pattog" a dal; talán 80-as évek beli szám. Férfi énekli. Pop stílusú angol szám.

Aki ebből meg tudja mondani, és meg is írja, annak nagyon köszönöm!:) A rész vége lehet pl "down to you", de nem biztos, hogy az, úgyhogy légyszi inkább, amit odaírtam, arra koncentráljatok!:)

Melyik régi popslágerek lehetnek ezek?

Egyik: Valami ilyen volt a számnak a legvégén -emlékeim szerint- hogy "Bip-báp-bábögám" Bubblegum valószínűleg. És akkor nagy eséllyel külföldi, bár semmi sem biztos. Másik: Hát, ennek szerintem kiskoromban sem tudtam a szövegét, amúgy magyar; a dallamát tudtam, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!