Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok írni magyar slágereke...

Tudnátok írni magyar slágereket? Pl New York, New York, jég dupla whisky-vel és hasonlókra gondolok

Figyelt kérdés

2015. jan. 14. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
sajtból van a hold,ha itt lennél velem,szállj el kismadár,... de hát rengeted van még,keress rá: google
2015. jan. 14. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Edda Művek - A kör

Edda Művek - Gyere őrült

Aradszky László - Nem csak a húszéveseké a világ

Fenyő Miklós - Made in Hungaria

Omega - Gyöngyhajú lány

Omega - Petróleum lámpa

P. Mobil - A Főnix éjszakája

P. Mobil - Lámpagyár

Most ennyi ugrott be.

2015. jan. 14. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Vannak a magyar egyetemeken dupla szak lehetőségek?

Külföldi egyetemeknél láttam hogy van olyan lehetősék hogy az ember két szakot tanuljon(pl.: logisztikát és számítás technikát egyszerre), és kíváncsi vagyok hogy a magyar egyetemeknél is lehetséges-e egyszerre két Bachelor-t tanulni párhuzamosan. Én személy szerint...

Erdélyi vagyok igy ugye román állampolgár és akkor ezekszerint tehetek magyar nyelvvizsgát? Budapesten élek és hamarosan magyar állampolgár is leszek...

Alapvetően persze magyar vagyok. örök életemben azt tanultam és azon beszéltem de románt is anyanyelvi szinten tudom, de mind2 nyelvnek az állampolgára vagyok. Ilyenkor mivan?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!